Εθνική Βελγίου: Ντε Μπρόινε και Λουκάκου δεν κατεβαίνουν για τα ματς του Nations League

Ντε Μπρόινε και Λουκάκου έθεσαν εαυτούς εκτός εθνικής Βελγίου για τα ματς με Ιταλία και Γαλλία

bet365

Κέβιν Ντε Μπρόινε και Ρομέλου Λουκάκου έθεσαν εαυτούς εκτός για τα επερχόμενα ματς του Βελγίου στο Nations League, εξέλιξη που φέρνει σε δύσκολη θέση τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Ντομένικο Τεντέσκο.

Η ατμόσφαιρα στην εθνική Βελγίου επί ημερών Ντομένικο Τεντέσκο μοιάζει να πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο.

Μετά την απόφαση του Ιταλού τεχνικού να θέσει επ' αόριστον εκτός ομάδας τον Νο1 κίπερ του, Τιμπό Κουρτουά αλλά και την αποτυχημένη πορεία στο περασμένο Euro, οι «Διάβολοι» βρίσκονται στα πρόθυρα εσωτερικής κρίσης καθώς Κέβιν Ντε Μπρόινε και Ρομέλου Λουκάκου αποφάσισαν να μην ενισχύσουν το αντιπροσωπευτικό τους συγκρότημα στο προσεχές παράθυρο του Nations League και τα ματς με Ιταλία και Γαλλία.

Όπως αναφέρει η βελγική «Le Soir», τόσο ο ηγέτης της Μάντσεστερ Σίτι όσο και ο θηριώδης στράικερ της Νάπολι έθεσαν εαυτούς εκτός διάθεσης Τεντέσκο, παρά τις εκ πρώτης όψεως εποικοδομητικές συζητήσεις που είχαν οι δύο πλευρές το τελευταίο διάστημα. Κι αν στην περίπτωση του KDB υπάρχει το ελαφρυντικό του προβλήματος τραυματισμού που αντιμετωπίζει στους Πολίτες, δεν ισχύει το ίδιο και για τον Λουκάκου ο οποίος ενημέρωσε τον προπονητή του πως δεν επιθυμεί να δώσει το παρών για τα ματς με Ιταλία και Γαλλία.

Αναμενόμενα η είδηση αυτή έχει σημάνει συναγερμό στις τάξεις της εθνικής Βελγίου κι αυξάνει την πίεση προς τον ομοσπονδιακό τεχνικό, αν και το δημοσίευμα πάντως υποστηρίζει πως αυτή η εξέλιξη δεν σημαίνει απαραίτητα κάτι για το μέλλον των δύο παικτών με το εθνόσημο, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψουν στο παράθυρο του Νοεμβρίου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα