Αγγλία: Ο Κάρσλεϊ κάνει σκέψεις για Πάλμερ ή Σάκα σε ρόλο... αριστερού μπακ

ΠΑΛΜΕΡ

bet365

Η Αγγλία μετρά αντίστροφα για το παιχνίδι κόντρα στην Ελλάδα και ο Λι Κάρσλεϊ δείχνει έτοιμος να ανακατέψει την τράπουλα και να χρησιμοποιήσει τον Κόουλ Πάλμερ ή τον Μπουκάγιο Σάκα ως αριστερό οπισθοφύλακα.

Η Αγγλία μετράει αντίστροφα για το ματς του Wembley απέναντι στην Ελλάδα, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Nations League (10/10), όμως οι δηλώσεις τους υπηρεσιακού τεχνικού της, Λι Κάρσλεϊ, εν όψει αυτής της διακοπής έχουν... σηκώσει πολλά φρύδια στο Νησί.

Ουσιαστικά στην τελευταία αποστολή των Τριών Λιονταριών δεν συμπεριλήφθηκε κάποιο καθαρόαιμο αριστερό μπακ, αφού ο Λουκ Σο είναι τραυματίας και ο Μπεν Τσίλγουελ κρίθηκε ανέτοιμος και όταν ρωτήθηκε για το πώς θα μπορέσει να καλύψει αυτό το κενό ο Κάρσλεϊ έδωσε... απροσδόκητες απαντήσεις, ισχυριζόμενος πως ο «καυτός» Κόουλ Πάλμερ της Τσέλσι αλλά και ο Μπουκάγιο Σάκα της Άρσεναλ μπορούν να αφήσουν τις θέσεις της επίθεσης και να γυρίσουν στην άμυνα!

«Ο Αλεξάντερ-Άρνολντ μπορεί να παίξει ως αριστερός μπακ. Το ίδιο και ο Σάκα, το ίδιο και ο Πάλμερ. Οπότε έχουμε αρκετές επιλογές. Προφανώς ιδανικά θα θέλαμε να πάρουμε το καλύτερο δυνατό από αυτούς στις φυσικές του θέσεις και ίσως χρειαστεί να αλλάξουμε τον τρόπο παιχνιδιού μας στην ανάπτυξη. Είναι σημαντικό να μην είμαστε προβλέψιμοι», είπε χαρακτηριστικά ο Λι Κάρσλεϊ και μένει να φανεί αν όντως θα προχωρήσει σε μια τόσο... ιδιαίτερη επιλογή στα παιχνίδια της Αγγλίας απέναντι στην εθνική μας και τη Φινλανδία.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα