Nations League, Εθνική Ελλάδος: Αναμονή στην Αγγλία για Κέιν ενόψει «γαλανόλευκης»

Newsroom
Χάρι Κέιν

bet365

Ο Χάρι Κέιν ολοκλήρωσε με ενοχλήσεις την αναμέτρηση της Μπάγερν απέναντι στην Άιντραχτ και η συμμετοχή του απέναντι στην Ελλάδα για την 3η αγωνιστική του Nations League δεν μοιάζει 100% σίγουρη.

Σε μεγάλο κάζο υπέπεσε η Μπάγερν απέναντι στην Άιντραχτ. Παρότι οι Βαυαροί βρήκαν δύο φορές μέσα στο παιχνίδι προβάδισμα δύο τερμάτων, τελικά τα θαλάσσωσαν, με αποτέλεσμα οι «αετοί» να ισοφαρίζουν στις καθυστερήσεις του αγώνα για το τελικό 3-3.

Πέρα από την απώλεια των δύο βαθμών, ο Κομπανί είδε και τους Χάρι Κέιν και Νταγιό Ουπαμεκανό να ολοκληρώνουν την αναμέτρηση με ενοχλήσεις. Ο Άγγλος φορ που βρίσκεται στην αποστολή της εθνικής του ομάδας για την αναμέτρηση απέναντι στην Ελλάδα στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Nations League, ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με ένα πρόβλημα στον τετρακέφαλο.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ο Κέιν δεν έχει αποκομίσει κάποιο σοβαρό πρόβλημα ωστόσο η συμμετοχή του απέναντι στην Ελλάδα στις 10/10 δεν κρίνεται 100% σίγουρη ακόμα. Ο Κομπανί από την άλλη τόνισε πως στο στρατόπεδο της Μπάγερν ευελπιστούν να μην είναι κάτι σοβαρό και πως τη δεδομένη στιγμή το μόνο που μπορούν να κάνουν οι Βαυαροί είναι να περιμένουν τις εξετάσεις.

«Είναι νωρίς για να πούμε τι έχει ο Κέιν. Ελπίζουμε να μην είναι τίποτα σοβαρό. Το ίδιο ισχύει και για τον Ουπαμεκανό. Εάν δεν έχουν κάτι σοβαρό, τότε είναι ένα καλό σημάδι για το τι μπορούμε να κάνουμε μέσα στη σεζόν. Σίγουρα πρέπει να έχουμε τους πάντες σε καλή κατάσταση, Ελπίζουμε να μην έχουν κάτι σοβαρό», τόνισε ο Βέλγος τεχνικός της Μπάγερν.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα