ΠΑΟΚ: Δεν πάει στην εθνική Σερβίας ο Ζίβκοβιτς λόγω τραυματισμού

Δεν πάει στην εθνική Σερβίας λόγω τραυματισμού ο Ζίβκοβιτς

bet365

Ο Άντριγια Ζίβκοβιτς δεν θα ενισχύσει τελικά τις προσπάθειες της εθνικής Σερβίας λόγω προβλήματος που αποκόμισε από το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό.

Μπορεί ο Άντριγια Ζίβκοβιτς να βρέθηκε αρχικά στις κλήσεις της εθνικής Σερβίας, όμως τελικά δεν θα δώσει το «παρών» στην προετοιμασία της χώρας του για τα παιχνίδια με Ελβετία (12/10) και Ισπανία (15/10) για την 3η και 4η αγωνιστική του Nations League αντίστοιχα.

Ο 28χρονος εξτρέμ έπαιξε βασικός χθες για τον ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, αλλά αποχώρησε με πρόβλημα στο γόνατο στο 72ο λεπτό του αγώνα με τον Ντεσπόντοφ να περνάει στην θέση του.

Μπορεί η κατάστασή του να μην εμπνέει ανησυχία, ωστόσο αποφασίστηκε μετά από επικοινωνία του ίδιου ποδοσφαιριστή με το σταφ της εθνικής Σερβίας πως δεν είναι σε θέση να βοηθήσει την εθνική του ομάδα χωρίς να ρισκάρει κι έτσι θα παραμείνει στην Θεσσαλονίκη για θεραπείες.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα