Γιοβάνοβιτς: «Μπράβο στον Μεντιλίμπαρ που έδωσε ευκαιρίες στα νέα παιδιά» (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς

bet365

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς συνεχάρη τον τεχνικό του Ολυμπιακού, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το ότι έδωσε ευκαιρίες στους Κωστούλα, Μουζακίτη.

Με τα καλύτερα λόγια για τις ευκαιρίες που δίνει στα νεαρά παιδιά του Ολυμπιακού, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπερα, μίλησε ο προπονητής της Εθνικής ομάδας, Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ο Ισπανός από το ξεκίνημα της χρονιάς έχει εμπιστευτεί τους Μουζακίτη και Κωστούλα, ενώ από πίσω έρχονται και οι Κανελλόπουλος και Μπακούλας, με τον Γιοβάνοβιτς να αναφέρει απαντώντας σε ερώτηση για τη νέα γενιά ποδοσφαιριστών: «Σίγουρα, έχουμε αρκετά παιδιά. Ο Ζαφείρης ή τα μικρά παιδιά του Ολυμπιακού. Χαίρομαι που πρωταγωνιστούν και μπράβο στον προπονητή του Ολυμπιακού που τους έδωσε την ευκαιρία. Εκείνο που πρέπει να ξέρουν είναι ότι αυτές οι ευκαιρίες δεν είναι εύκολες. Πρέπει να συνεχίσουν να δικαιώνουν τον προπονητή τους. Είναι κάτι θετικό για το ποδόσφαιρο να υπάρχουν νέα παιδιά».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα