Αγγλία: Καθαρές οι εξετάσεις του Κέιν, στη διάθεση του Κάρσλεϊ εν όψει Ελλάδας!

Κέιν Αγγλία

bet365

Αγγλία και Μπάγερν... καρδιοχτύπησαν με τον τραυματισμό του Χάρι Κέιν, ωστόσο αυτός δεν αποδείχθηκε τόσο σοβαρός και ο αρχηγός των Τριών Λιονταριών θα βρίσκεται κανονικά στη διάθεση του Λι Κάρσλεϊ για τα παιχνίδια κόντρα σε Ελλάδα και Φινλανδία.

Και τώρα... ανάσα στην εθνική Αγγλίας και την Μπάγερν Μονάχου. Ο Χάρι Κέιν αποχώρησε με ενοχλήσεις από το παιχνίδι των Βαυαρών κόντρα στην Άιντραχτ και σήμανε συναγερμό στο «στρατόπεδο» των Τριών Λιονταριών εν όψει των αγώνων του Nations League απέναντι στην Ελλάδα (10/10) και την Φινλανδία.

Ωστόσο, υποβλήθηκε σε εξετάσεις στο Λονδίνο και αυτές δεν υπέδειξαν κάποιο σοβαρό πρόβλημα, γεγονός που τον κατέστησε διαθέσιμο προς επιλογή για τον Λι Κάρσλεϊ. Μένει να φανεί βέβαια πόσο θα χρησιμοποιηθεί από τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Αγγλίας. Υπενθυμίζουμε πως στις τελευταίες κλήσεις των Τριών Λιονταριών στη θέση των φορ συμπεριλήφθηκαν επίσης ο Όλι Γουότκινς της Άστον Βίλα και ο Ντομινίκ Σολάνκε της Τότεναμ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα