Nations League, Αγγλία: Χωρίς ποδοσφαιριστή της Γιουνάιτεντ τα «τρία λιοντάρια» μετά από 48 χρόνια!

Nations League, Αγγλία: Χωρίς ποδοσφαιριστή της Γιουνάιτεντ τα «τρία λιοντάρια» μετά από 48 χρόνια!

Μέινου Αγγλία

bet365

Ο Κόμπι Μέινου τέθηκε εκτός των κλήσεων της Αγγλίας λόγω ενός τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί και για πρώτη φορά μετά από σχεδόν 50 χρόνια η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν θα έχει εκπρόσωπο στα «τρία λιοντάρια».

Μπορεί ο Χάρι Κέιν να γλίτωσε τον τραυματισμό και να έλαβε το «πράσινο» φως ώστε να δώσει το «παρών» στην αναμέτρηση απέναντι στην Ελλάδα (10/10), ωστόσο Λι Κάρσλεϊ δεν θα έχει στη διάθεση του τρεις ποδοσφαιριστές. Πιο συγκεκριμένα, όπως γνωστοποίησε η FA το βράδυ της Δευτέρας, οι Κόμπι Μέινου, Μόργκαν Γκιμπς-Γουάιτ και Έζρι Κόνσα τέθηκαν εκτός λόγω ενοχλήσεων.

Για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ωστόσο, ο τραυματισμός του Μέινου και η μη συμμετοχή του στο Nations League έχει μια περισσότερη σημασία, όσον αφορά την εικόνα του συλλόγου. Για πρώτη φορά μετά από 48 χρόνια, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν θα έχει ούτε έναν εκπρόσωπο στην εθνική ομάδα της Αγγλίας. Πρόκειται φυσικά για κάτι που αποδεικνύει κιόλας την αγωνιστική πτώση των «κόκκινων διαβόλων» οι οποίοι αυτή τη στιγμή βρίσκονται στην 14η θέση της βαθμολογίας της Premier League.

Ο Χάρι Μαγκουάιρ που είναι ένας από τους σταθερούς εκπροσώπους της Γιουνάιτεντ στην Αγγλία αποκόμισε επίσης έναν τραυματισμό απέναντι στην Άστον Βίλα, ενώ οι Ράσφορντ και Μάουντ δεν υπολογίζονται εδώ και αρκετούς μήνες. Τελευταία φορά που η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν είχε εκπρόσωπο στην εθνική ομάδα της Αγγλίας ήταν το 1976!

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα