Nations League, Αγγλία: Ξανά ατομικό ο Κέιν, πρόβλημα και για Γκρίλις ενόψει Ελλάδας

Χάρι Κέιν

bet365

Ο Χάρι Κέιν ακολούθησε ξανά ατομικό πρόγραμμα και εξακολουθεί να είναι αμφίβολος για την αναμέτρηση απέναντι στην Ελλάδα. Πρόβλημα και για τον Τζακ Γκρίλις, κάλεσε τους Λιβραμέντο και Κέρτις Τζόουνς ο Λι Κάρσλεϊ.

Για ακόμη μια φορά, ο Χάρι Κέιν ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Ο αρχηγός και σέντερ φορ της εθνικής Αγγλίας εξακολουθεί να αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού και όπως ενημέρωσε η ομοσπονδία των «τριών λιονταριών», ακολούθησε και πάλι ατομικό πρόγραμμα και δεν προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα του Λι Κάρσλεϊ το πρωί της Τετάρτης.

Ενοχλήσεις ένιωσε και ο Τζακ Γκρίλις όπως ανέφερε η FA στην επίσημη ενημέρωση, με τον μεσοεπιθετικό της Μάντσεστερ Σίτι να μην ακολουθεί το ομαδικό πρόγραμμα για προληπτικούς λόγους.

Από την άλλη, ο Λι Κάρσλεϊ αποφάσισε να καλέσει τους Τίνο Λιβραμέντο και Κέρτις Τζόουνς για τα παιχνίδια του Nations League, αντί των Μέινου, Γκιμπς-Γουάιτ και Κόνσα.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα