Το Gazzetta στο Λονδίνο: «Τιμή μας που πετάμε την Εθνική ομάδα» (vid)

Το Gazzetta στο Λονδίνο: «Τιμή μας που πετάμε την Εθνική ομάδα» (vid)

Το Gazzetta στο Λονδίνο: «Τιμή μας που πετάμε την Εθνική ομάδα»

bet365

Το Gazzetta σας μεταφέρει το κλίμα από την πτήση της Εθνικής για το Λονδίνο, αλλά και το μήνυμα του κυβερνήτη προς τον προπονητή και τους παίκτες. Αποστολή στην Αγγλία: Γιάννης Σαπουντζάκης

Στο αεροδρόμιο Λούτον του Λονδίνου προσγειώθηκε πριν από λίγη ώρα η αποστολή της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου, ενόψει της αναμέτρησης της Πέμπτης με την Αγγλία στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του ομίλου του Nations League.

Η πτήση διήρκησε περίπου 4 ώρες, με το κλίμα στις τάξεις του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος να είναι πολύ καλό. Οι ποδοσφαιριστές είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν, ενώ κάποιοι από αυτούς επέλεξαν να δουν κάποια τανία στις ηλεκτρονικές τους συσκευές.

Την αποστολή της Εθνικής υποδέχθηκε στο αεροσκάφος ο κυβερνήτης της AEGEAN κ. Πορτοκαλάκης, ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε χαρακτηριστικά πως αποτελεί τιμή για την εταιρεία, τον ίδιο και το υπόλοιπο πλήρωμα να μεταφέρουν την γαλανόλευκη.

Φυσικά, ευχήθηκε καλή επιτυχία τόσο στην αναμέτρηση απέναντι στην Αγγλία, όσο και γενικότερα στην καριέρα τους, στον προπονητή, Ιβάν Γιοβάνοβιτς και στους ποδοσφαιριστές.

 

Ο καιρός που συνάντησε η Εθνική στην Αγγλία είναι συννεφιασμένος και για τον λόγο αυτόν δεν αποφεύχθηκαν και κάποιες ελαφρές αναταράξεις στη διαδικασία της προσγείωσης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα