Το Gazzetta στο Γουέμπλεϊ: «Ελλάς ολέ, ολέ» και αποθέωση στην τελευταία προπόνηση της Εθνικής! (vid)

Από την προπόνηση

bet365

Την αποθέωση γνώρισαν οι Έλληνες διεθνείς κατά την είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο του Γουέμπλεϊ για την τελευταία τους προπόνηση πριν το ματς με την Αγγλία. Αγγλία, αποστολή: Γιάννης Σαπουντζάκης

Η Εθνική ομάδα προπονείται αυτήν την ώρα στον «Ναό του Ποδοσφαίρου» ενόψει της αναμέτρησης της Πέμπτης κόντρα στην Αγγλία στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής του ομίλου του Nations League.

Κατά την είσοδό τους, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και οι ποδοσφαιριστές του γνώρισαν την αποθέωση από Έλληνες φιλάθλους που βρίσκονται στην εξέδρα του Γουέμπλεϊ. Με κασκόλ και σημαίες, έδωσαν χρώμα στην ατμόσφαιρα και ενώ με τη φωνή τους έδωσαν ώθηση στην ελληνική ομάδα πριν την δύσκολη αναμέτρηση.

Μετά το πέρας του πρώτου δεκαπεντάλεπτου του προγράμματος, φώναξαν ρυθμικά «Ελλάς» και αποχώρησαν. Ήταν, πάντως, μία πρώτη γεύση όσων θα ζήσουμε το βράδυ της Πέμπτης!

@Photo credits: eurokinissi, ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα