Μπάλντοκ: Αίτημα της ΕΠΟ στην UEFA για μαύρα περιβραχιόνια εναντίον Αγγλίας και Ιρλανδίας

Newsroom
Ο Μπάλντοκ

bet365

Η ΕΠΟ απέστειλε αίτημα πριν λίγη ώρα στην UEFA για να παίξουν οι διεθνείς με μαύρα περιβραχιόνια στα δύο προσεχή ματς του Nations League μετά τον αδόκητο χαμό του Τζορτζ Μπάλντοκ.

Η είδηση του θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ σκόρπισε θλίψη σε όλο το ελληνικό αθλητικό στερέωμα και κλόνισε τους διεθνείς πρώην συμπαίκτες του οι οποίοι βρίσκονται στην Αγγλία.

Η ΕΠΟ απέστειλε αίτημα πριν λίγη ώρα στην UEFA για να παίξουν οι διεθνείς με μαύρα περιβραχιόνια στα δύο προσεχή ματς του Nations League με την Αγγλία (Πέμπτη, 10/10) και Ιρλανδία (Κυριακή, 13/10). Δεν αποκλείεται επίσης στο ματς με την Αγγλία να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή, καθώς ο Μπάλντοκ είχε αγωνιστεί για πολλά χρόνια στα αγγλικά γήπεδα και ήταν Αγγλος με ελληνική υπηκοότητα.

Επίσης θα γίνει αίτημα προς τους διοργανωτές των επικείμενων αγώνων των Εθνικών όλων των ηλικιών να αγωνιστούν οι παίκτες με μαύρα περιβραχιόνια. Δηλαδή για τις Εθνικές Ελπίδων, Νέων και Παίδων.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα