Κύπρος: Κάλεσμα στον κόσμο ενόψει «νέου ξεκινήματος»

Κύπρος: Κάλεσμα στον κόσμο ενόψει «νέου ξεκινήματος»

Newsroom
kipros_kosovo
Με επίσημη ανακοίνωσή της, η ΚΟΠ, έκανε κάλεσμα στον κόσμο να παρευρεθεί στο γήπεδο για τον αγώνα με την Ρουμανία(12/10) και να υποστηρίξει από κοντά το ξεκίνημα της νέας εποχής της Εθνικής Ομάδας.

Η Εθνική Κύπρου, έχει εισέλθει στην εποχή Αυγουστή, με τον πρώτο επίσημο αγώνα, να είναι αυτός με την Ρουμανία για το Nations League. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, έχει ανάγκη την παρουσία του κόσμου σε αυτό το νέο εγχείρημα, με την ΚΟΠ να κάνει κάλεσμα κόσμου για το επικείμενο παιχνίδι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση από την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου:

«Να νιώσουν ότι αγωνίζονται στην έδρα τους θέλουν οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής μας το Σάββατο, με αντίπαλο τη Ρουμανία.

Συνήθως, μια αλλαγή προπονητή επιδρά θετικά σε μια ομάδα η οποία προέρχεται από μη πετυχημένο αποτέλεσμα και η παρουσία του Σωφρόνη Αυγουστή για πρώτη φορά στον πάγκο της Εθνικής μας, δημιουργεί προϋποθέσεις για να δούμε μια βελτιωμένη Εθνική η οποία θα είναι ανταγωνιστική και θα διεκδικήσει το θετικό αποτέλεσμα μέχρι το τέλος.

 

Υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια για τους Κύπριους φιλάθλους για την ανατολική και τη δυτική κερκίδα ενώ στα δύο πέταλλα, θα είναι οι φίλαθλοι της Ρουμανίας.

Η γενική είσοδος είναι 10 ευρώ, τα παιδιά κάτω των 14 ετών μπαίνουν στο γήπεδο δωρεάν ενώ στην ανατολική κερκίδα υπάρχει το οικογενειακό εισιτήριο το οποίο καλύπτει δύο ενήλικες και μέχρι τέσσερα παιδιά έναντι 15 ευρώ.

Στο νέο της ξεκίνημα, η Εθνική μας θέλει την στήριξη του κόσμου! Το Σάββατο, στις 21:45 στηρίζουμε την Κύπρο! Στηρίζουμε την ομάδα που μας Ενώνει»!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα