Παυλίδης: «Δώσαμε την ψυχή μας για τον Τζορτζ, όλη η μέρα ήταν βουβή»

Newsroom
Ο Βαγγέλης Παυλίδης

bet365

Ο σκόρερ των δύο τερμάτων στο έπος της Εθνικής μας στο Γουέμπλεϊ δεν είχε λόγια λόγω της τραγικής είδησης του θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ, τονίζοντας πως άπαντες έκαναν κατάθεση ψυχής για αυτόν.

Η Εθνική μας ομάδα έγραψε ιστορία με τη νίκη επί της Αγγλίας στο Γοέμπλεϊ και μετά το τέλος του ματς ο Βαγγέλης Παυλίδης δεν είχε λόγια καθώς παρά το μεγάλο αυτό αποτέλεσμα τα πάντα επισκίαζε η τραγική είδηση του θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ.

«Ήταν ιδιαίτερη μέρα για μας. Οι σκέψεις μας ήταν για τον Τζορτζ. Έπρεπε δυστυχώς να παίξουμε το παιχνίδι, είμαστε επαγγελματίες. Δώσαμε την ψυχή μας για αυτόν. Συλλυπητήρια για την οικογένειά του. Ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς μετά από αυτό που συνέβη», ανέφερε αρχικά ο Παυλίδης στην κάμερα του Alpha και συνέχισε λέγοντας:

«Δεν είναι μέρα να μιλήσουμε για ποδόσφαιρο. Ήταν κάτι παραπάνω αυτό που έγινε με τον Τζορτζ. Ήταν μέρος της ομάδας, θα μας λείψει πολύ. Είναι μέρα να σωπάσουμε και να ευχηθούμε καλή δύναμη στους δικούς του».

Τέλος, ο Έλληνας φορ υπογράμμισε: «Όλη η μέρα ήταν βουβή. Ακόμα και τώρα που κερδίσαμε και δεν το χαιρόμαστε. Είναι μια εικόνα χίλιες λέξεις. Δεν υπάρχουν λόγια. Κοιμηθήκαμε όσο μπορέσαμε για να δώσουμε τα πάντα για τον Τζορτζ».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα