Μπακασέτας: «Ντροπή για όσους προσπάθησαν να επωφεληθούν την τραγωδία του Τζορτζ και δεν τον σεβάστηκαν»

Newsroom
Ο Τάσος Μπακασέτας με την Εθνική Ελλάδας

bet365

Ο Τάσος Μπακασέτας μετά την ιστορική νίκη της Εθνικής επί της Αγγλίας στο Γουέμπλεϊ αναφέρθηκε σε όσους δεν έδειξαν σεβασμό στην τραγωδία μετά τον ξαφνικό θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ.

Μιλώντας από το Γουέμπλεϊ μετά την ιστορική βραδιά για την Εθνική Ελλάδας, ο Τάσος Μπακασέτας αφού τόνισε πως αποτελεί τη μεγαλύτερη νίκη της ζωής του στο ποδόσφαιρο δηλώνοντας περήφανος για τους συμπαίκτες του, στάθηκε στο γεγονός ότι κάποιοι δημοσιογράφοι προσπάθησαν να επωφεληθούν από την τραγωδία με τον Τζορτζ Μπάλντοκ χωρίς να δείξουν σεβασμό στη μνήμη του.

«Είναι η μεγαλύτερη νίκη της ζωής μου στο ποδόσφαιρο. Είμαι πάρα πολύ υπερήφανος για αυτούς τους συμπαίκτες. Αφιερώνω τη νίκη στον Τζορτζ και στην οικογένειά του. Να τους δώσουμε μια δύναμη. Δεν θα έπρεπε ποτέ να γίνει το παιχνίδι βάσει των συνθηκών. Αποτελεί ντροπή για κάποιους συναδέλφους σας να προσπαθούν να επωφεληθούν από μια τέτοια τραγωδία λέγοντας χυδαιότητες για τον Τζορτζ και την οικογένειά του. Ας είμαστε άνθρωποι σε αυτές τις στιγμές. Δεν κινήθηκαν όλοι σε αυτό το μήκος κύματος. Θα έπρεπε να ντρέπονται. Θα έπρεπε να σεβαστούν το παιδί, την οικογένειά του και εμάς. Δεν μπορούμε να μιλήσουμε για ποδόσφαιρο», ανέφερε ο Μπακασέτας, ο οποίος θυμήθηκε δύο περιστατικά με τον Μπάλντοκ από την Εθνική ομάδα:

«Ο Τζορτζ σήμερα ήταν οδηγός για εμάς. Μέσα στη Γαλλία το καλοκαίρι είχε δεμένο αστράγαλο και το μόνο που τον ένοιαζε ήταν να βοηθήσει. Στο μπαράζ στη Γεωργία ενώ ήξερε ότι θα τραυματιστεί, είχε τσακωθεί με τους γιατρούς και τα έδωσε όλα γιατί είχε πάθει υποτροπή στη γάμπα. Η αυταπάρνηση του Τζορτζ ήταν οδηγός μας σήμερα. Καλή δύναμη στην οικογένειά του, να θρηνήσουν τον χαμό του και σιγά σιγά να πατήσουμε στα πόδια μας».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα