Μπακασέτας: Όλος ο κόσμος τον αποθεώνει για την ομιλία και τις δηλώσεις του (vid)

Μπακασέτας: Όλος ο κόσμος τον αποθεώνει για την ομιλία και τις δηλώσεις του (vid)

Newsroom
Ομιλία Τάσου Μπακασέτα

bet365

Άπαντες βγάζουν το... καπέλο στον Τάσο Μπακασέτα για την ομιλία του πριν την επική νίκη επί της Αγγλίας και τις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Το αγωνιστικό μέρος του χθεσινού παιχνιδιού της Ελλάδας με την Αγγλία ήρθε σε δεύτερη μοίρα. Μπορεί το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να πέτυχε μία μυθική νίκη με 2-1, ωστόσο το μυαλό όλων και ειδικά του Τάσου Μπακασέτα, ήταν αλλού... Στον Τζορτζ Μπάλντοκ που έφυγε τόσο άδικα και τόσο νωρίς από την ζωή, την Τετάρτη το απόγευμα.

Τα όσα είπε στα αποδυτήρια πριν την έναρξη της αναμέτρησης, στην ανατριχιαστική του ομιλία, αλλά και αυτά που δήλωσε on camera μετά το τέλος του παιχνιδιού στο Γουέμπλεϊ, κέρδισαν την καθολική αποδοχή του κόσμου.

Όλοι του βγάζουν το... καπέλο, τόσο για τα λόγια του στα αποδυτήρια προς τους συμπαίκτες του, όσο και για το «κάρφωμα» που έκανε σε όσους δεν έδειξαν τον παραμικρό σεβασμό στην μνήμη του «Τζόρτζι».

Αν κάνει κάποιος μία... βόλτα στα social media και ειδικά στο Χ, εύκολα θα το επιβεβαιώσει, καθώς υπάρχουν εκατοντάδες αναρτήσεις που αποθεώνουν τον αρχηγό της Εθνικής ομάδας και του Παναθηναϊκού.

 

Δείτε τις πιο χαρακτηριστικές...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα