Εθνική Ελλάδος: Η αφιέρωση του Ρότα στον Μπάλντοκ μετά τον θρίαμβο της «γαλανόλευκης» στο «Γουέμπλεϊ» (Vid)

Εθνική Ελλάδος: Η αφιέρωση του Ρότα στον Μπάλντοκ μετά τον θρίαμβο της «γαλανόλευκης» στο «Γουέμπλεϊ» (Vid)

Newsroom
ROTA

bet365

Ο Λάζαρος Ρότα στράφηκε προς την κάμερα μετά το τέλος της αναμέτρησης ανάμεσα στην Ελλάδα και την Αγγλία και αφιέρωσε τη μεγάλη νίκη στον αδικοχαμένο Τζορτζ Μπάλντοκ.

Σε μια δύσκολη βραδιά και στη σκιά της ανείπωτης τραγωδίας με τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ, η Ελλάδα κατάφερε να γράψει το δικό της έπος μέσα στο «Γουέμπλεϊ» και να επικρατήσει της Αγγλίας με 2-1.

Μια νίκη αφιερωμένη στον αδικοχαμένο Τζορτζ Μπάλντοκ ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 31 ετών, σκορπώντας θλίψη όλο το ελληνικό αλλά και το παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Λίγα δευτερόλεπτα μετά το τελικό σφύριγμα, ο Λάζαρος Ρότα φρόντισε να «φωνάξει» και δημοσίως πως η νίκη αυτή ήταν αφιερωμένη στον Τζορτζ Μπάλντοκ. Ο Έλληνας δεξιός μπακ της ΑΕΚ γύρισε προς την κάμερα μετά το τέλος του αγώνα και δήλωσε πως η νίκη αυτή ήταν για τον δικό τους Τζορτζ.

«Τζόρτζι, για εσένα», είπε στην κάμερα ο Λάζαρος Ρότα, αφιερώνοντας με αυτόν τον τρόπο τη μεγάλη νίκη της Ελλάδας στον αδικοχαμένο Μπάλντοκ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα