Κιλιάν Μπαπέ: Έγινε... τσακωτός σε νυχτερινό κλαμπ της Στοκχόλμης, όσο παιζόταν το Ισραήλ - Γαλλία

Μπαπέ - Γαλλία, EURO 2024

bet365

Ο φωτογραφικός φακός «συνέλαβε» τον Κιλιάν Μπαπέ να βγαίνει από νυχτερινό κέντρο της Στοκχόλμης, όσο το Ισραήλ - Γαλλία βρισκόταν σε εξέλιξη και εν μέσω αντιδράσεων για την αποχή του από την αποστολή των Μπλε.

Ο Κιλιάν Μπαπέ δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της εθνικής Γαλλίας για το Nations League, αλλά έπαιξε κανονικά για τη Ρεάλ Μαδρίτης, γεγονός που προκάλεσε έντονη συζήτηση και αντιδράσεις.

Τη Δευτέρα, ο Ντεσάν προσπάθησε να κατευνάσει την κατάσταση με μια δήλωση, τονίζοντας πως «τα συμφέροντα των συλλόγων και των εθνικών ομάδων συχνά συγκρούονται», προσθέτοντας ότι «ο εργοδότης του παίκτη είναι ο σύλλογος, όχι η ομοσπονδία». Παρ' όλα αυτά, πολλά ισπανικά μέσα ενημέρωσης υποστήριξαν ότι ο Μπαπέ έδωσε σκόπιμα προτεραιότητα στη Βασίλισσα.

Ενώ οι Τρικολόρ αντιμετώπιζαν το Ισραήλ στο πλαίσιο της διοργάνωσης του Nations League, ο Γάλλος φορ των Μαδριλένων δεν είχε δώσει το «παρών». Παρά την απουσία του, ο ίδιος ευχήθηκε καλή επιτυχία στους συμπαίκτες του μέσω των προσωπικών του λογαριασμών στα social media. Ωστόσο, την ίδια στιγμή που η Γαλλία κέρδιζε 4-1, τα σουηδικά μέσα ενημέρωσης αποκάλυψαν ότι ο αρχηγός των Μπλε βρισκόταν στη Στοκχόλμη για διασκέδαση.

Ο 25χρονος επιθετικός εθεάθη σε εστιατόριο και αργότερα σε νυχτερινό κέντρο της πόλης. Αυτή η έξοδος, ξεσήκωσε μία «θύελλα» αρνητικών σχολίων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς θεωρητικά θα έπρεπε να αναρρώνει μετά τον πρόσφατο τραυματισμό που υπέστη.

 

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα