Αλλαγή σελίδας για την Κύπρο με 2 σούπερ επιλογές!

Αλλαγή σελίδας για την Κύπρο με 2 σούπερ επιλογές!

Newsroom
gazzettacy_native_cyprus-romania_12.10_press
Το Nations League συνεχίζεται για την Κύπρο που με νέο προπονητή και ανανεωμένο πρόσωπο υποδέχεται τη Ρουμανία στη Λάρνακα (21:45) στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του θεσμού

*Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους και για λογαριασμό της Novibet


Νέα σελίδα στην Εθνική ομάδα της Κύπρου, καθώς ο Σωφρόνης Αυγουστή έχει αναλάβει τα ηνία μετά τη διαδοχή του Τιμούρ Κετσπάγια.
Ο Κύπριος τεχνικός μετράει αντίστροφα για το επίσημο ντεμπούτο του στην τεχνική ηγεσία της Κύπρου στις αναμετρήσεις απέναντι σε Ρουμανία (12/10) και Κόσοβο (15/10) για το Nations League.


Πρώτη χρονικά είναι η αναμέτρηση με τους Ρουμάνους στη Λάρνακα, με τον Αυγουστή να καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς τον τραυματία Σπόλιαριτς, με τον Ραφαήλ Μάμα να παίρνει τη θέση του στην αποστολή.


Η αναμέτρηση με τη Ρουμανία έχει υψηλό βαθμό δυσκολίας καθώς οι Βαλκάνιοι συμμετείχαν στο πρόσφατο Euro κι έφτασαν στα νοκ άουτ όπου ηττήθηκαν κι αποκλείστηκαν από την Ολλανδία (0-3).


Η Κύπρος σε δύο αγωνιστικές στον 2ο όμιλο της League C έχει μία νίκη και μία ήττα, καθώς το 0-1 στην εκτός έδρας πρεμιέρα με τη Λιθουανία ακολούθησε η βαριά ήττα από το Κόσοβο (0-4), η οποία αποτέλεσε το κύκνειο άσμα του Κετσπάγια στον πάγκο. Αντίθετα οι Ρουμάνοι του Μιρτσέα Λουτσέσκου έχουν 2/2.
Η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία ανανεώνει και το κλίμα στις τάξεις του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος που έχει δυσμενή παράδοση με τη Ρουμανία με μία νίκη (3-2 σε φιλικό το 2000) σε 13 αγώνες (1-3-9) και πιο πρόσφατη αναμέτρηση το φιλικό 1-1 το 2011.

 


Η Κύπρος θα τα δώσει όλα για να συνδυαστεί με καλό αποτέλεσμα το ντεμπούτο του Αυγουστή και το 1Χ διπλή ευκαιρία είναι σε απόδοση 2.62.


Οι φιλοξενούμενοι έχουν δεδομένη ποιότητα επιθετικά έχοντας σκοράρει τρεις φορές τόσο με το Κόσοβο, όσο και με τη Λιθουανία και θα απειλήσουν και την κυπριακή άμυνα. Το G/G στη Λάρνακα είναι στο 2.15.


Τέλος, ανάμεσα στις εκατοντάδες προσφερόμενες αγορές σε κάθε αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

*ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

**ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ


NOVIBET.COM.CY/INFO/OROI-EGGRAFIS-XWRIS-KATATHESI.


Η Novibet κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό
Β022 . Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18
ετών.
Παίξε υπεύθυνα www.safergambling.gov.cy

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα