Η συγκλονιστική ανάρτηση του Μπακασέτα: «Για τον Γιώργο μας»

Η συγκλονιστική ανάρτηση του Μπακασέτα: «Για τον Γιώργο μας»

Newsroom
μπακα

bet365

Με μια ανάρτηση στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ο Τάσος Μπακασέτας αφιέρωσε τη μεγάλη νίκη της Ελλάδας απέναντι στην Αγγλία στον αδικοχαμένο Τζορτζ Μπάλντοκ.

Σε μια δύσκολη βραδιά και στη σκιά της ανείπωτης τραγωδίας με τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ, η Ελλάδα κατάφερε να γράψει το δικό της έπος μέσα στο «Γουέμπλεϊ» και να επικρατήσει της Αγγλίας με 2-1.

Μετά το τέλος του αγώνα στο «Γουέμπλεϊ» ο Τάσος Μπακασέτας ξέσπασε σε λυγμούς και συγκλόνισε τους πάντες. Το ίδιο συγκλονιστική ήταν και η ηγετική ομιλία του στα αποδυτήρια πριν από την έναρξη της αναμέτρησης όπου τόνισε στους συμπαίκτες του πως πρέπει να παλέψουν για τον Τζορτζ Μπάλντοκ.

Ο αρχηγός της Ελλάδας έκανε και μια σχετική ανάρτηση στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, αφιερώνοντας την ιστορική νίκη στον αδικοχαμένο Μπάλντοκ. «Για τον Γιώργο μας», έγραψε χαρακτηριστικά ο Τάσος Μπακασέτας.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα