Εθνική Ελλάδος: Η συγκινητική ανάρτηση της Premier Legue για τον Μπάλντοκ και το έπος του «Γουέμπλεϊ»

Εθνική Ελλάδος: Η συγκινητική ανάρτηση της Premier Legue για τον Μπάλντοκ και το έπος του «Γουέμπλεϊ»

Newsroom
ethniki baldock fanela

bet365

Παρά την ήττα της εθνικής ομάδας της Αγγλίας από την Ελλάδα, η Premier League τίμησε τη μνήμη του Τζορτζ Μπάλντοκ ανεβάζοντας ένα κολάζ με δύο συγκλονιστικές φωτογραφίες των Ελλήνων διεθνών από τη χθεσινή αναμέτρηση του «Γουέμπλεϊ».

Σε μια βραδιά πένθους, που τα πάντα επισκιάστηκαν από τον ξαφνικό θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ η Εθνική Ελλάδος κατάφερε να σημειώσει μια από τις μεγαλύτερες νίκες της ιστορίας της στο... θρυλικό «Γουέμπλεϊ», επικρατώντας με 2-1 της Αγγλίας.

Παρά την ήττα της εθνικής ομάδας της Αγγλίας, η Premier League φρόντισε να τιμήσει τη μνήμη του Τζορτζ Μπάλντοκ. Με μια σχετική ανάρτηση στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ο επίσημος λογαριασμός της Premier League τίμησε τη μνήμη του Μπάλντοκ και στάθηκε στην ιστορική σημασία της νίκης αυτής.

«Για τον Τζορτζ. Ο σκόρερ Βαγγέλης Παυλίδης είπε ότι οι Έλληνες ποδοσφαιριστές έδωσαν τα πάντα για τον Τζορτζ και την οικογένεια του και κατάφεραν να επικρατήσουν της Αγγλίας για πρώτη φορά στην ιστορία της χώρας, μια ημέρα μετά τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ, του πρώην άσου της Σέφιλντ και του διεθνή με την Ελλάδα», γράφει χαρακτηριστικά στην ανάρτηση της η Premier League.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα