Εθνική Ελλάδο: Η στοργική και παρηγορητική αγκαλιά του Ντέμη στον Μπακασέτα (vid)

Εθνική Ελλάδο: Η στοργική και παρηγορητική αγκαλιά του Ντέμη στον Μπακασέτα (vid)

Newsroom
Μπακασέτας - Ντέμης

bet365

Ντέμης Νικολαΐδης και Τάσος Μπακασέτας μοιράστηκαν μια πολύ όμορφη στιγμή μετά τη σπουδαία νίκη της Ελλάδας στο Γουέμπλεϊ απέναντι στην Αγγλία.

Η Ελλάδα έγραψε ιστορία στο Λονδίνο, όπου νίκησε την Αγγλία. Σε ένα βράδυ όμως που το ποδόσφαιρο βρισκόταν σε δεύτερη μοίρα και ο χαμός του Τζορτζ Μπάλντοκ ακόμα στοίχειωνε τους διεθνείς συμπαίκτες του.

Χαρακτηριστικό ήταν δε, το γεγονός πως οι Έλληνες παίκτες στην πραγματικότητα δεν μπορούσαν να χαρούν για το σπουδαίο επίτευγμά τους, κάτι που αποτυπωνόταν πλήρως και στα μουντά ή δακρυσμένα πρόσωπά τους μετά το παιχνίδι. Ο αρχηγός Τάσος Μπακασέτας μάλιστα ήταν φανερά φορτισμένος και βρήκε μια μικρή παρηγοριά στην αγκαλιά του Ντέμη Νικολαΐδη. Όπως φάνηκε σε βίντεο που δημοσίευσε το Sky Sports, ο παλαίμαχος διεθνής παρηγόρησε τον «Μπάκα» σε μια πολύ όμορφη στιγμή.

«Όταν συμβαίνουν τέτοια πράγματα στη ζωή, το ποδόσφαιρο έρχεται δεύτερο. Το σημαντικό είναι ότι ο φίλος μας, ο Τζορτζ, έφυγε από τη ζωή. Δεν θα τον ξεχάσουμε ποτέ. Ήμουν σίγουρος ότι σήμερα θα ήταν μαζί μας και θα πανηγύριζε μαζί μας αυτή τη νίκη. Δεν θέλω να μιλήσω για ποδόσφαιρο, αυτή η μέρα ήταν πολύ δύσκολη για εμάς. Δεν μπορούσαμε να γελάσουμε, να μιλήσουμε, ούτε καν να φάμε στο ξενοδοχείο. Αυτή η νίκη είναι για εκείνον», είπε στο ίδιο βίντεο και τα αγγλικά media ο Δημήτρης Πέλκας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα