Εθνική Αγγλίας: Σε διαπραγματεύσεις με τον Τούχελ για την τεχνική ηγεσία

Εθνική Αγγλίας: Σε διαπραγματεύσεις με τον Τούχελ για την τεχνική ηγεσία

Νίκος Κικίδης
Εθνική Αγγλίας: Σε διαπραγματεύσεις με τον Τούχελ για την τεχνική ηγεσία

bet365

Λίγες ώρες μετά τη νίκη της Ελλάδας στο «Wembley», δημοσιεύματα στη Γερμανία παρουσιάζουν τον Τόμας Τούχελ ως φαβορί για τη θέση του προπονητή στην εθνική Αγγλίας.

Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις στην εθνική Αγγλίας μετά την εκπληκτική εμφάνιση και τον θρίαμβο της Ελλάδας στο «Wembley» για το Nations League. Από το βράδυ της Πέμπτης (11/10) γινόταν λόγος στο Νησί για την επισφαλή θέση που βρίσκεται πλέον ο Λι Κάρσλεϊ και φαίνεται πως τα επακόλουθα της ήττας είναι αστραπιαία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του γερμανικού «WELT TV» που αναπαράγει και η «BILD», η FA βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Τόμας Τούχελ προκειμένου να αναλάβει το τιμόνι της εθνικής ομάδας.

Ο Γερμανός προπονητής παραμένει ελεύθερος μετά το διαζύγιο με τη Μπάγερν το προηγούμενο καλοκαίρι και στην Αγγλία διατηρούν μια θετική άποψη για τις ικανότητές του δεδομένης της θητείας του στον πάγκο της Τσέλσι, με την οποία κατάφερε να κατακτήσει το Champions League πίσω στο 2021.

Όπως προσθέτει το ρεπορτάζ των Γερμανών οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δυο πλευρών βρίσκονται σε καλό στάδιο και μια συμφωνία θα μπορούσε να επιτευχθεί σύντομα.

 

Μένει να φανεί αν τελικά οι επαφές μεταξύ των δυο πλευρών τελεσφορήσουν ώστε ο Τούχελ να επιστρέψει στο Νησί για να αναλάβει τις τύχες της εθνικής Αγγλίας, η οποία δέχεται πυρά από τον εγχώριο Τύπο μετά την ήττα τους από το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα