Γιαννούλης: «Ημέρα θλίψης, χαρήκαμε αλλά μόνο για λίγα λεπτά, μετά φέραμε στο μυαλό μας τον Τζορτζ και πέσαμε»

Newsroom
Ο Δημήτρης Γιαννούλης

bet365

Ο Δημήτρης Γιανναούλης αναφέρθηκε κατά την επιστροφή της Εθνικής στη μεγάλη νίκη επί της Αγγλία την οποία επισκίασε ο θάνατος του Τζορτζ Μπάλντοκ.

Η Εθνική επέστρεψε από το Λονδίνο όπου θριάμβευσε επί της Αγγλίας με 2-1, σε ένα ματς στο οποίο η ατμόσφαιρα ήταν φορτισμένη λόγω του θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ. Σε αυτό αναφέρθηκε και ο Δημήτρης Γιαννούλης αναφέροντας τα εξής: «Ήταν μια μέρα θλίψης πριν από το ματς, ακόμα και τώρα. Είμαστε χαρούμενοι αλλά μόνο για λίγα λεπτά, χαρήκαμε για ένα λεπτό για την επιτυχία που καταφέραμε, αλλά μετά φέραμε στο μυαλό μας τον Τζορτζ και πάλι πέσαμε.

Πρέπει να χτίσουμε πάνω σε αυτό το αποτέλεσμα, όχι μόνο μεγάλη νίκη, μεγάλη εμφάνιση αλλά όλα αυτά επισκιάστηκαν από τον θάνατο του Τζορτζ. Ούτε σήμερα έχουμε καταφέρει να το κατανοήσουμε.

Ήταν κάτι πολύ δύσκολο ακόμη και τώρα δεν έχουμε ηρεμήσει. Μιλήσαμε μεταξύ μας, νομίζω ότι αυτό δούλεψε, αλλά όταν έληξε το παιχνίδι πολλοί από εμάς λυγίσαμε, κρατούσαμε μέσα μας πολλά συναισθήματα αυτές τις δύο μέρες.

Πρέπει να κερδίσουμε την Ιρλανδία για να κάνουμε ακόμη ένα βήμα για την πρώτη θέση».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα