Ελλάδα - Ιρλανδία: Ο Ολλανδός Κόι διαιτητής του ματς

Ο Ολλανδός Κόι στο Ελλάδα-Ιρλανδία

bet365

Ο 32χρονος Ολλανδός ρέφερι, Τζόι Κόι αναμένεται να διευθύνει την αναμέτρηση της Ελλάδας κόντρα στην Ιρλανδία (13/10, 21:45) για την 4η αγωνιστική του Nations League.

Η Εθνική επέστρεψε στα πάτρια εδάφη και θέλει να κεφαλαιοποιήσει το ιστορικό διπλό στο «Γουέμπλεϊ» με το 4/4 στον όμιλο του Nations League απέναντι στην Ιρλανδία, στο «Γ. Καραϊσκάκης» που αναμένεται κατάμεστο (13/10, 21:45).

Μία μέρα πριν από το ματς Η UEFA έκανε γνωστό πως διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Ολλανδός, Τζόι Κόι, με βοηθούς τους συμπατριώτες Ζουστ Φαν Ζούιλεν και Πάτρικ Ίνια ενώ τέταρτος θα είναι ο Γιάνικ Φαν Ντερ Λάαν. Στο VAR ο επίσης Ολλανδός Κλέι Ρουπέρτι.

Ο 32χρονος Κόι θα σφυρίξει για πρώτη φορά ματς εθνικών ομάδων επιπέδου ανδρών. Σε συλλογικό επίπεδο, ο Κόι έχει σφυρίξει δύο αγώνες για το Conference League, έναν στα προκριματικά του Champions League και 72 στην Eredivisie.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα