Παυλίδης για τον Μπάλντοκ: «Κάναμε πολύ καλή εμφάνιση στην Αγγλία και μέσα μας χαρήκαμε γιατί την κάναμε για τον Γιώργο»

Δημήτρης Τομαράς
Ο Παυλίδης

bet365

Κατάθεση ψυχής από τον Βαγγέλη Παυλίδη στη συνέντευξη Τύπου πριν από το Ελλάδα - Ιρλανδία για τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ και τα συναισθήματα μετά τον αγώνα με την Αγγλία.

Ειδικότερα Παυλίδης, ο βασικός στράικερ της Ελλάδας - που σκόραρε δις απέναντι στους Αγγλους - σχολίασε για το πώς βίωσε εκείνος και οι συμπαίκτες του στην Εθνική την απώλεια του Μπάλντοκ πώς «όλο το διήμερο ήταν πάνω κάτω σε συναισθήματα. Και αρνητικά και θετικά. Ήταν πολύ δύσκολο για όλη την ομάδα και την Ελλάδα. Ήμαστε επαγγελματίες και έπρεπε να παίξουμε τον αγώνα. Μετά έπρεπε να καταθέσουμε τη ψυχή μας για να παίξουμε για αυτόν και την οικογένειά του. Κάναμε πολύ καλή εμφάνιση και μέσα μας χαρήκαμε γιατί την κάναμε για τον Γιώργο. Δεν ξέραμε και εμείς το τι νιώθαμε. Τόσο δύσκολα ήταν. Είναι δύσκολο το να βάλουμε όλα τα κομμάτια σε μία σειρά».

Επίσης ο Παυλίδης είπε για:

Την Ιρλανδία: Είναι πολύ καλή ομάδα. Έχει αθλητικούς παίκτες και τα δίνει όλα. Στα προηγούμενα παιχνίδια είχαμε θετικό αποτέλεσμα. Θέλουμε το ίδιο και αύριο για να εξαργυρώσουμε τη νίκη στην Αγγλία.

Τους σέντερ φορ της Ελλάδας: Όλοι είναι σημαντικοί για την ομάδα. Έχουμε 3-4 πολύ καλούς επιθετικούς. Έχουμε ποικιλία παικτών σε πολλές θέσεις και για αυτό δείχνουμε τόσο καλό πρόσωπο.

 

Εκτός αυτού ανέλυσε πώς το παιχνίδι στην Αγγλία ήταν δύσκολο και πώς η ομάδα είναι συγκεντρωμένη και για αύριο και για να πάρει αποτέλεσμα.

Τον κόσμο: Το πιο σημαντικό είναι τα γεμάτα γήπεδα. Ο κόσμος 'διψάει' για μία μεγάλη διοργάνωση. Ελπίζουμε ο κόσμος να καταλαβαίνει πώς δίνουμε τα πάντα. Όποτε γεμίζει τα γήπεδα ήταν δύσκολο για τις μεγάλες ομάδες να πάρουν αποτέλεσμα με εμάς.

@Photo credits: eurokinissi, ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα