Εθνική Αγγλίας: Επιστρέφει ο Κέιν με τη Φινλανδία

Newsroom
Κέιν Αγγλία

bet365

Η Εθνική Αγγλίας προετοιμάζεται για τη μάχη με τη Φινλανδία, με τον Χάρι Κέιν να επιστρέφει στην ομάδα.

Πριν από τον αγώνα με την Ελλάδα στο «Γουέμπλεϊ», ο Χάρι Κέιν δεν είχε τη δυνατότητα να προπονηθεί, με αποτέλεσμα να μην συμπεριληφθεί τελικά στην αποστολή. Στη θέση του μπήκε ο Τζουντ Μπέλινγκχαμ ανέλαβε να παίξει ως «ψευτοεννιάρι». Όμως θα αγωνιστεί κανονικά στον αγώνα κόντρα στη Φινλανδία.

Η Ελλάδα ήταν ανώτερη σε όλο το παιχνίδι και πήρε τη νίκη απέναντι στα Τρλια Λιοντάρια, την οποία αφιέρωσε στον αδικοχαμένο George Baldock.

Πλέον ο Κέιν φαίνεται να είναι έτοιμος να συνδράμει ώστε η Εθνική Αγγλίας να πάρει τη αναγκαία νίκη απέναντι στη Φιλανδία , καθώς συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση της ομάδας το απόγευμα του Σαββάτου και άπαντες ελπίζουν ότι θα είναι έτοιμος να ηγηθεί στην 4η αγωνιστική του Nations League.

Να θυμίσουμε πως οι Άγγλοι θα παραταχθούν χωρίς τον Μπουκάγιο Σάκα και τον Κέρτις Τζόουνς, οι οποίοι αντιμετωπίζουν τραυματισμούς.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα