Εθνική Κύπρου: Η πρώτη ενδεκάδα του Σωφρόνη ενόψει Ρουμανίας

Εθνική Κύπρου: Η πρώτη ενδεκάδα του Σωφρόνη ενόψει Ρουμανίας

Newsroom
sofronis
Δείτε αναλυτικά την πρώτη ενδεκάδα του Σωφρόνη Αυγουστή ως προπονητής της Εθνικής Κύπρου, για την αναμέτρηση κόντρα στην Ρουμανία για το Nations League.

Η Κύπρος υποδέχεται την Ρουμανία για την 3η αγωνιστική του Nations League στην Λάρνακα, στο ντεμπούτο του Σωφρόνη Αυγουστή στον πάγκο.

Το φίλαθλο κοινό φαίνεται να υποστηρίζει ομόφωνα την πρόσληψη του Ομοσπονδιακού τεχνικού και εξάντλησε όλα τα εισιτήρια του αγώνα.

Με πιθανή νίκη της Κύπρου, ανεβαίνει στους 6 βαθμούς και ισοβαθμεί με την Ρουμανία και το Κόσοβο, που λίγες ώρες πριν νίκησε με 2-1 την Λιθουανία εκτός έδρας.

Μισή ομάδα αλλαγμένη σε σχέση με τις ενδεκάδες που μας συνήθιζε ο Τιμούρ Κετσπάγια. Ο Αυγουστή προτίμησε τους Παναγιώτου, Αντωνίου, Λαΐφη, Κούσουλο και Λοΐζου αντί των Φιλιώτη, Γκόγκιτς, Μαλεκκίδη(τραυματίας), Καρώ και Κυπριανού. Επίσης, Ραφαήλ Μάμας έμεινε εκτός αποστολής.

 

Αναλυτικά η ενδεκάδες:

Κύπρος(Σωφρόνης Αυγουστή): Μολ, Αντωνίου, Λαΐφης, Παναγιώτουν Ιωάννου, Αρτυματάς, Κούσουλος, Κάστανος, Λοΐζου, Τζιωνής, Πίττας

Στον πάγκο: Δημητρίου, Μιχαήλ, Καρώ, Χαραλάμπους, Γκόγκιτς, Σωτηρίου, Μακρής, Στυλιανού, Πηλέας, Χρυσοστόμου, Ανδρέου, Ηλία.

Ρουμανία(Μίρτσεα Λουτσέσκου): Νίτα, Ράτιου, Ντραγκουσίν, Μπόυρκα, Μπάνκου, Στάντσιου, Μ.Μαρίν, Ρ.Μαρίν, Μαν, Ντράγκους, Μιχάιλα

Στον πάγκο: Μολντοβάν, Τρνοβάνου, Μανέα, Τσίτα, Άλιμπεκ, Τσίπτσιου, Πούσκας, Χάτζι, Κομάν, Ολάρου, Μιτρίτσα, Σορέσκου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα