Ντεσάν για την έξοδο του Μπαπέ στη Στοκχόλμη: «Ασχολούμαι μόνο με όσους είναι εδώ»

Ντεσάν για την έξοδο του Μπαπέ στη Στοκχόλμη: «Ασχολούμαι μόνο με όσους είναι εδώ»

Newsroom
λαμια

bet365

Ο Ντιντιέ Ντεσάν παραχώρησε συνέντευξη σε τηλεοπτικό σταθμό της Γαλλίας, καθιστώντας σαφές ότι δεν παρακολουθεί το πρόγραμμα του Κιλιάν Μπαπέ από τη στιγμή που εκείνος δεν βρίσκεται στην αποστολή των «τρικολόρ» για το Nations League.

Οι φωτογραφίες του Κιλιάν Μπαπέ έξω από νυχτερινό μαγαζί της Στοκχόλμης έκαναν τον γύρο του διαδικτύου και δεν θα μπορούσαν να μην πέσουν στην αντίληψη του Ντιντιέ Ντεσάν, ο οποίος ωστόσο δεν θέλησε να σχολιάσει τη συμπεριφορά του αρχηγού της ομάδας του.

Ο Γάλλος ομοσπονδιακός παρουσιάστηκε σε εκπομπή του «Telefoot» και μίλησε για την παρουσία των παικτών του στο Nations League, αλλά και για τον 25χρονο σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης, που έμεινε εκτός αποστολής για τη διοργάνωση.

«Ο Κιλιάν ακολουθεί ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα με τον σύλλογό του. Δεν μπορώ να ξέρω καν ποιο ήταν αυτό το πρόγραμμα. Από την πλευρά μου, ασχολούμαι μόνο με τους παίκτες που είναι παρόντες, έτσι κι αλλιώς μου έστειλε ένα μήνυμα πριν από τον αγώνα με το Ισραήλ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο προπονητής των Μπλε, προσθέτοντας ότι στα ρεπό τους οι ποδοσφαιριστές του θα πρέπει να έχουν την ελευθερία να κάνουν ό,τι θέλουν.

 
@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα