ΓεροΓιοβάισα: Με τη φόρα του «Wembley» η γαλανόλευκη

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Αγγλία - Ελλάδα

bet365

Η Εθνική έρχεται με.. φόρα από το έπος του «Wembley» και ο ΓεροΓιοβάισα βλέπει τα περισσότερα να της πηγαίνουν δεξιά στην αναμέτρηση στο «Γ. Καραϊσκάκης» κόντρα στην Ιρλανδία.

Βγαλμένη από όνειρο ήταν εκείνη η βραδιά στο «Wembley». Σε αγωνιστικό πάντα επίπεδο, γιατί το συναισθηματικό φορτίο που κουβαλούσε ήταν δυσβάσταχτο, ιδίως για τους διεθνείς μας. Η UEFA όφειλε να αναβάλλει το παιχνίδι λίγες μόλις ώρες μετά τα τραγικά νέα για τον Τζορτζ Μπάλντοκ, δεν το έκανε και οι ποδοσφαιριστές μας βγήκαν σαν λιοντάρια στο ναό του ποδοσφαίρου για να παίξουν (και) για εκείνον.

Μια νίκη που πέρα από τη σπουδαιότητά της ιστορικά, μάς έφερε και στην κορυφή του ομίλου, με την Εθνική πλέον να οφείλει να διατηρήσει το μομέντουμ και στο αποψινό παιχνίδι (21:45) απέναντι στην Ιρλανδία. Για να μην μακρηγορώ θεωρώ πως όλα θα πάνε... δεξιά στο παιχνίδι του «Γ. Καραϊσκάκης». Το σύνολο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά τη μπαλάρα επί της Αγγλίας μπορεί να «καθαρίσει» και τους γείτονές της, με τη νίκη να πληρώνει σε απόδοση 1.77.

Από εκεί και πέρα θεωρώ πως θα δούμε τους παίκτες μας να μπαίνουν με φόρα και να πατάνε γκάζι από νωρίς στον αγώνα ώστε να μην μπλέξουν σε περιπέτειες, οπότε θα στηρίξω και την επιλογή του άσου ως αποτέλεσμα ημιχρόνου σε απόδοση 2.40. Δεν μπορώ να σας αφήσω ωστόσο προτού μιλήσουμε και λίγο για την... πεμπτουσία του ποδοσφαίρου: για το γκολ.

Η Ελλάδα πέτυχε συνολικά... πέντε επί αγγλικού εδάφους, έστω κι αν τελικά μέτρησαν μόνο τα δυο! Ε, δυο δεν θα τα βάλουμε στους Ιρλανδούς; Η επιλογή του Over 1,5 γκολ για την Εθνική μας πληρώνει σε απόδοση 2.10 και θα την επιλέξω με την ευχή του 4/4 που θα μας διατηρήσει στην κορυφή του ομίλου μας, πάνω από Άγγλους, Ιρλανδούς και Φινλανδούς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα