Λεβαντόφσκι: «Δεν είμαι μέσος, η μπάλα πρέπει να φτάνει στα πόδια μου»

Newsroom
Λεβαντόφσκι

bet365

Παράπονα προς του συμπαίκτες του εξέφρασε εμμέσως ο Ρόμπρτ Λεβαντόφσκι για την τροφοδότηση που δέχθηκε στο ματς της Πολωνίας κόντρα στην Πορτογαλία.

Σαν σίφουνας πέρασε από την Βαρσοβία η Πορτογαλία το βράδυ του Σαββάτου (12/10), όταν με σκόρερ τους Μπερνάρντο Σίλβα, Ρονάλντο και το αυτογκόλ του Μπεντνάρεκ η ομάδα της Ιβηρικής επικράτησε 3-1 και έκανε το 3/3 στον όμιλο.

Από την πλευρά του ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι δεν εκμεταλλεύτηκε την εντυπωσιακή του φόρμα στη Μπαρτσελόνα και κινήθηκε σε ρηχά νερά απέναντι στην Πορτογαλία, δίχως να μπορέσει να βρει δίχτυα στο παιχνίδι.

Μετά το φινάλε του αγώνα πάντως τα έβαλε εμμέσως με τους... συμπαίκτες του, αφού πρακτικά τόνισε πως δεν τροφοδοτείται σωστά όταν φοράει τη φανέλα της εθνικής Πολωνίας.

«Δεν είμαι μέσος. Η δουλειά μου είναι να φτάνω στην αμυντική γραμμή για να δεχτώ την μπάλα στα πόδια μου» τόνισε αρχικά, προτού... ελαφρύνει τον τόνο του. «Ίσως μπορώ να το κάνω στην προπόνηση και να αλλάξω».

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα