Φινλανδία - Αγγλία: Ο Κάρσλεϊ άλλαξε τον Πίκφορντ και άλλους πέντε σε σχέση με την Ελλάδα

Newsroom
Φινλανδία - Αγγλία: Ο Κάρσλεϊ άλλαξε τον Πίκφορντ και άλλους πέντε σε σχέση με την Ελλάδα

bet365

Γνωστή έγινε η ενδεκάδα της Αγγλίας απέναντι στη Φινλανδία με τον Λι Κάρσλεϊ να κάνει έξι συνολικά αλλαγές σε σχέση με το ματς απέναντι στην Ελλάδα. Επιστροφή για Κέιν, στον πάγκο ο Πίκφορντ.

Η Αγγλία φιλοξενείται στο Ελσίνκι από τη Φινλανδία για την τέταρτη αγωνιστική του Nations League (13/10, 19:00) και ο Λι Κάρσλεϊ επέλεξε τους έντεκα που θα ξεκινήσουν για τα Τρία Λιοντάρια.

Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά... έξι είναι οι αλλαγές συγκριτικά με το ματς απέναντι στην Ελλάδα με τα νέα πρόσωπα για την Αγγλία να είναι οι Χέντερσον, Γουόκερ, Άνχελ Γκόμες, Γκουέχι, Γκρίλις και Κέιν.

Μετά τα λάθη του στο «Γουέμπλεϊ», ο Πίκφορντ μένει εκτός βασικής ενδεκάδας, κάτι αρκετά ασυνήθιστο για την Αγγλία. Ο Κάρσλεϊ επέλεξε τον Χέντερσον, ο οποίος θα πραγματοποιήσει την πρώτη του συμμετοχή ως βασικός για τη χώρα του, την οποία έχει εκπροσωπήσει ακόμη μία φορά. Ήταν απέναντι στην Ιρλανδία πριν από 1.431 ημέρες στο πλαίσιο φιλικής αναμέτρησης. Τώρα έχει την ευκαιρία να κάνει μία καλή εμφάνιση και να ασκήσει πίεση στον Πίκφορντ για τη φανέλα βασικού.

Η ενδεκάδα της Αγγλίας: Χέντερσον, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Στόουνς, Γκουέχι, Γουόκερ, Ράις, Πάλμερ, Άνχελ Γκόμες, Μπέλινγκχαμ, Γκρίλις, Κέιν

Ο πάγκος της Αγγλίας: Πόουπ, Πίκφορντ, Λιούις, Λιβραμέντο, Κόλγουιλ, Φόντεν, Γκάλαχερ, Γουότκινς, Γκόρντον, Σολάνκε, Μαντουέκε

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα