Εθνική Κύπρου: Στόχος η αποφυγή της τελευταίας θέσης

Εθνική Κύπρου: Στόχος η αποφυγή της τελευταίας θέσης

Newsroom
ethniki kuprou
Οι βαριές εντός έδρας ήττες από Κόσοβο και Ρουμανία έδειξαν ένα πράγμα για την Εθνική Κύπρου: στόχος από το δεύτερο γκρουπ της τρίτης κατηγορίας του Nations League, δεν μπορεί να είναι άλλος, για την ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή, από την αποφυγή της τελευταίας θέσης.

Βαριές εντός έδρας ήττες γνώρισε η Εθνική Κύπρου στις δυο τελευταίες αγωνιστικές του δεύτερου γκρουπ της τρίτης κατηγορίας του Nations League.

Αρχικά, με προπονητή τον Τιμούρ Κεσπάγια, ηττήθηκαν με το βαρύ 0-4 από το Κόσοβο, σε ένα ματς που προδόθηκε από τα τεράστια αμυντικά κενά.

Στη συνέχεια, χθες Σάββατο, στο ντεμπούτο του Σωφρόνη Αυγουστή, ήρθε μια ακόμα εντός έδρας ήττα με μεγάλο σκόρ, από τη Ρουμανία (0-3), με όλα τα γκολ των φιλοξενούμενων να σημειώνονται στο πρώτο μέρος.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, στόχος στα τρία εναπομείναντα ματς του ομίλου θα είναι η αποφυγή της τελευταίας θέσης, καθώς κανείς στην Εθνική ομάδα δεν θα ήθελε να αγωνίζεται στην τέταρτη κατηγορία στο επόμενο Nations League.

 

Στο πλαίσιο επίτευξης αυτού του στόχου, μεγάλος αντίπαλος είναι η Λιθουανία, της οποίας η Κύπρος κατόρθωσε να επικρατήσει την 1η αγωνιστική.

Η βαθμολογία στο δεύτερο γκρουπ (Γ Κατηγορία Nations League).

1. Ρουμανία 9

2. Κόσοβο 6

3. Κύπρος 3

4. Λιθουανία 0

Η επόμενη αγωνιστική

Κόσοβο - Κύπρος (16/10,21:45)

Λιθουανία - Ρουμανία (16/10,21:45)

Photo Credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα