Κάρσλεϊ: «Εναντίον της Ελλάδας πέσαμε κάτω από το επίπεδό μας»

Λι Κάρσλεϊ

bet365

Σε δηλώσεις του πριν την αναμέτρηση κόντρα στη Φινλανδία, ο Λι Κάρσλεϊ στάθηκε στην ανάγκη η εθνική Αγγλίας να βγάλει αντίδραση μετά την κακή εμφάνιση και την ήττα από την Ελλάδα στο Λονδίνο.

Η Αγγλία αντιμετωπίζει τη Φινλανδία για την 4η αγωνιστική του Nations League και ψάχνει αντίδραση μετά την κακή της εμφάνιση και την ήττα από την Ελλάδα στο «Γουέμπλεϊ». Ο ομοσπονδιακός της τεχνικός, Λι Κάρσλεϊ, σε δηλώσεις του πριν το ματς, αναφέρθηκε στο προβληματικό πρόσωπο των Τριών Λιονταριών κόντρα στη «γαλανόλευκη» και έδωσε τις εξηγήσεις του για τις πολλές αλλαγές που έκανε στο αρχικό του σχήμα.

«Ψάχνουμε αντίδραση. Εναντίον της Ελλάδας πέσαμε κάτω από το επίπεδό μας, αυτό που έχουν θέσει οι ποδοσφαιριστές. Μπορούμε να μετατρέψουμε την ήττα σε κάτι θετικό, αν βγάλουμε αντίδραση απέναντι στη Φινλανδία», είπε αρχικά.

«Θέλαμε να δούμε μερικούς διαφορετικούς παίκτες και ο Χέντερσον άξιζε την ευκαιρία του σε ένα από αυτά τα παιχνίδια. Ο Άρνολντ είναι ένας πολυχρηστικός παίκτης, μπορεί να παίξει ως αριστερός μπακ, με λίγο διαφορετικό τρόπο. Τον πιστεύουμε πάρα πολύ», προσέθεσε ο Κάρσλεϊ όσον αφορά στην επιλογή του Ντιν Χέντερσον κάτω από τα δοκάρια αντί του Πίκφορντ και σε αυτή του Αλεξάντερ-Άρνολντ στο αριστερό άκρο της άμυνας.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα