Σιώπης: «Βούρκωσα στο δεύτερο γκολ, μάς έχει βγάλει νοοτροπία νικητή ο Γιοβάνοβιτς»

Newsroom
siopis

bet365

Σε δηλώσεις του μετά τη νίκη κόντρα στην Ιρλανδία, ο Μανώλης Σιώπης στάθηκε στη δυσκολία της διαχείρισης της απώλειας του Τζορτζ Μπάλντοκ και τη συγκίνησή του στο δεύτερο «γαλανόλευκο» τέρμα.

Ο Μανώλης Σιώπης ήταν και πάλι εξαιρετικός στη σπουδαία νίκη της Ελλάδας απέναντι στην Ιρλανδία (2-0). Ο διεθνής μέσος, σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι συνεχάρη όλους τους συμπαίκτες του για τη προσπάθειά τους σε μια τόσο απαιτητική συναισθηματικά εβδομάδα, μετά τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ και μίλησε για τη συγκίνησή του στο δεύτερο «γαλανόλευκο» γκολ ενώ στη συνέχεια τόνισε πως ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει βγάλει νοοτροπία νικητή στην Εθνική.

«Είναι όλα αυτά που έχουν γίνει αυτές τις μέρες. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την κατάθεση ψυχής. Άπειρα τα συναισθήματα. Με το που μπήκε το δεύτερο γκολ, έκατσα στο κέντρο και άρχισα και βούρκωσα. Έβλεπα βιντεάκια του Τζορτζ και μετά το τέρμα, λύθηκα. Ήταν ένα εξαιρετικό παιδί», είπε αρχικά ο Έλληνας μέσος.

«Καταθέσαμε την ψυχή μας και τα δώσαμε όλα για τον Γιώργο εκεί ψηλά. Έχουν έρθει μεγάλα ταλέντα στην ομάδα και έχουμε κουμπώσει με αυτά. Ο κόουτς μας έχει βγάλει μία νοοτροπία νικητή και πιστεύω θα έρθουν ακόμα καλύτερες βραδιές στο μέλλον για την Εθνική μας», προσέθεσε στη συνέχεια.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα