Γιαννούλης: «Δεν θα ξεπεράσουμε την απώλεια του Τζορτζ, όλα τα παιχνίδια αφιερωμένα σε αυτόν» (vid)

Newsroom
Ο Γιαννούλης

bet365

Ο Δημήτρης Γιαννούλης μετά το ματς με την Ιρλανδία στάθηκε και αυτός στον αδικοχαμένο, Τζορτζ Μπάλντοκ λέγοντας μεταξύ άλλων πως κάθε παιχνίδι θα είναι αφιερωμένο σε αυτόν.

Η Εθνική κατάφερε να κάνει το τέσσερα στα τέσσερα στο Nations League, επικρατώντας με 2-0 της Ιρλανδίας. Μια νίκη που όλοι αφιέρωσαν στον αδικοχαμένο Τζορτζ Μπάλντοκ, κάνοντας μάλιστα και γύρο θριάμβου στο Καραϊσκάκης με τη φανέλα του.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Δημήτρης Γιαννούλης μιλώντας στην κάμερα του ALPHA ανέφερε τα εξής:

Για τη νίκη επί της Ιρλανδίας: «Ήταν μια συνολική προσπάθεια. Αμυνθήκαμε πολύ καλά, επιτεθήκαμε πολύ καλά. Θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει και άλλα γκολ, αλλά σημασία έχει η νίκη».

Για την δική του εμφάνιση: «Πραγματικά είμαστε μια οικογένεια. Είμαστε δεμένοι με τα παιδιά και όποιος μπαίνει είναι έτοιμος να βοηθήσει όπως έκανα και εγώ. Έχω παίξει και με τον Τζόλη χρόνια και αυτό με βοήθησε πολύ».

 

Το κλίμα μετά τον χαμό του Μπάλντοκ: «Το κλίμα ήταν και συνεχίζει να είναι βαρύ. Δεν ξεχνιέται εύκολα αυτό που έγινε. Μπορεί να μην το ξεπεράσουμε ποτέ. Όλα τα παιχνίδια από εδώ και πέρα είναι αφιερωμένα στον Τζορτζ».

Για την παρουσία του κόσμου: «Το κλίμα ήταν εξαιρετικό. Ο κόσμος γέμισε το γήπεδο και μακάρι να τους έχουμε δίπλα μας για πάντα».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα