Γιόβανοβιτς: «Περάσαμε δύσκολες μέρες με τον χαμό του Μπάλντοκ, πρέπει να σταθούμε όρθιοι»

Newsroom
Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς

bet365

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αναφέρθηκε στις δύσκολες ημέρες που πέρασαν όλοι στην Εθνική μετά τον χαμό του Τζορτζ Μπάλντοκ τονίζοντας πως θα πρέπει να σταθούν όρθιοι. Για τη νίκη επί της Ιρλανδίας στάθηκε στον κόσμο που γέμισε το Καραϊσκάκης.

Η Εθνική ομάδα επικρατώντας με 2-0 της Ιρλανδίας έκανε το τέσσερα στα τέσσερα στο Nations League. Ο αρχιτέκτονας αυτής της επιτυχίας, Ιβάν Γιοβάνοβιτς μιλώντας στην κάμερα της NOVA ανέφερε τα εξής: «Ήταν πολύ σημαντική η παρουσία του κόσμου, γεγονός που μέχρι πρόσφατα ήταν ένα όνειρο. Φέραμε τον κόσμο στο γήπεδο και μας υποστηρίζει με πάθος. Περιμένουμε τα επόμενα παιχνίδια με αγωνία ώστε να έχουμε ανάλογη συνέχεια».

Για το ματς με Αγγλία: «Μπροστά μας έχουμε μια μεγάλη πρόκληση περιμένοντας την Αγγλία και βέβαια αν κοιτάξουμε ακόμη παραπέρα, οι προκλήσεις είναι ακόμη περισσότερες. Ο αγώνας με τη Ιρλανδία είχε ιδιαιτερότητες. Ξέραμε ότι θα παίξουμε σε ένα γεμάτο γήπεδο, έπρεπε να προετοιμαστούμε κατάλληλα για ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι σχετικά με εκείνο του Γουέμπλει. Δεν είναι εύκολο να δέσει μια νέα ομάδα, αλλά είμαι χαρούμενος με τα μέχρι τώρα αποτελέσματα. Οι ποδοσφαιριστές ανταποικρίθηκαν στον απόλυτο βαθμό».

Για τον πανηγυρισμό του στο δεύτερο γκολ: «Ήταν μια έκρηξη όχι μόνο δική μου, αλλά όλων των περευρισκόμενων στο γήπεδο».

Για τον χαμό του Τζορτζ Μπάλντοκ: «Όλα όσα έγιναν εντός γηπέδου ήταν πολύ συγκινητικά. Περάσαμε δύσκολες μέρες και ο κόσμος ήθελε με τον δικό του τρόπο να πει “αντίο” στον Τζορτ Μπάλντοκ. Όλοι μας είμαστε κυρίως άνθρωποι και πρέπει να μπορούμε να στεκόμαστε όρθιοι προκειμένου να τιμήσουμε το παιδί που έφυγε από κοντά μας».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα