Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (14/10) στο Gazzetta

Newsroom
protoselida 26/9

bet365

Η μεγάλη νίκη της Ελλάδας απέναντι στην Ιρλανδία στα σημερινά αθλητικά πρωτοσέλιδα.

Sport Day: Λατρεία! Μεγάλες στιγμές στο Καραϊσκάκη. Με τον κόσμο να αποθεώνει τους παίκτες του Γιοβάνοβιτς για την τέταρτη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια του Nations League.

Live Sport: Αρχηγικά! Με οβίδα του ηγέτη Μπακασέτα και κερασάκι από τον Μάνταλο στο 92' η Ελλάδα 2-0 την Ιρλανδία, «4 στα 4» και φουλ για την πρωτιά στο Nations League! Ο Τζορτζ Μπάλντοκ ήταν εκεί, ξανά οδηγός της Εθνικής.

Φως των Σπορ: Ελλαδάρα! Η Εθνική με Μπακασέτα και Μάνταλο 2-0 την Ιρλανδία. Η «γαλανόλευκη» έκανε το 4/4 και τώρα περιμένει την Αγγλία στο ΟΑΚΑ τον Νοέμβριο για το όνειρο της πρωτιάς του Nations League.

 

Κόκκινος Πρωταθλητής: Προέλαση! Για σένα πάλι, Τζορτζ. Με σούπερ μπάλα, η Ελλάδα νίκησε 2-0 την Ιρλανδία και περιμένει τους Άγγλους για την πρωτιά. Ώθησε την ομάδα το κατάμεστο «Γ. Καραϊσκάκης»!

Ώρα των Σπορ: Πρώτη και καλύτερη! Η Εθνική μας νίκησε και την Ιρλανδία με γκολ των Μπακασέτα και Μάνταλου και έκανε το «4 στα 4» στον όμιλο της.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα