Εθνική Ελλάδας: Το «γαλανόλευκο» déjà vu του Μάνταλου με τα γκολ απέναντι σε Ιρλανδία και Κόσοβο (Vid)

Εθνική Ελλάδας: Το «γαλανόλευκο» déjà vu του Μάνταλου με τα γκολ απέναντι σε Ιρλανδία και Κόσοβο (Vid)

Newsroom
ΜΑΝΤΑΛΟΣ

bet365

Ο Πέτρος Μάνταλος «σφράγισε» τη μεγάλη νίκη της Ελλάδας απέναντι στην Ιρλανδία και το έκανε σχεδόν όπως το είχε κάνει απέναντι στο Κόσοβο πριν από δύο καλοκαίρια.

Με μια ακόμα μεγάλη εμφάνιση, η Ελλάδα κατάφερε να επικρατήσει για δεύτερη φορά της Ιρλανδίας με 2-0 σε αυτή τη φάση των ομίλων του Nations League και να διατηρήσει την πρώτη θέση ενόψει του μεγάλου αγώνα με την Αγγλία τον ερχόμενο Νοέμβριο στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Η Ελλάδα προηγήθηκε με τον Τάσο Μπακασέτα στο ξεκίνημα του πρώτου ημιχρόνου και «καθάρισε» το ματς με τον Πέτρο Μάνταλο στο τέλος του αγώνα.

Ο άσος της ΑΕΚ ήταν αυτός που «σφράγισε» το «τρίποντο» της Ένωσης, πετυχαίνοντας ένα γκολ... καρμπόν με εκείνο που είχε πετύχει πριν από δύο χρόνια απέναντι στο Κόσοβο στους ομίλους του Nations League.

Ο Μάνταλος και τότε είχε κάνει κάτι αντίστοιχο με αυτό που έκανε απέναντι στο Κόσοβο τον Ιούνιο του 2022 στον Βόλο, με τον Έλληνα διεθνή μεσοεπιθετικό να βιώνει το βράδυ της Κυριακής ένα «γαλανόλευκο»... déjà vu.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα