Ελλάδα: Ρεκόρ προσέλευσης απέναντι στην Ιρλανδία, μόνο το Φινλανδία - Αγγλία είχε περισσότερο κόσμο

Newsroom
Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για τον αγώνα της Ελλάδας με την Ιρλανδία

bet365

Στην δεύτερη θέση των αγώνων της Κυριακής του Nations League με τη μεγαλύτερη προσέλευση κόσμου βρέθηκε το μεγάλο ματς της Εθνικής Ελλάδας απέναντι στην Ιρλανδία, με την άλλη αναμέτρηση του ομίλου ανάμεσα στη Φινλανδία και την Αγγλία να είναι το μοναδικό με περισσότερους φιλάθλους.

Η Ελλάδα έκανε μια ακόμα μεγάλη εμφάνιση και μετά την ιστορική νίκη στο «Γουέμπλεϊ», κατάφερε να «λυγίσει» και την Ιρλανδία στο κατάμεστο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», επικρατώντας με 2-0.

Μια νίκη που βίωσαν από το γήπεδο περισσότεροι από 30.000 οπαδοί της Εθνικής. Το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» ήταν κατέμεστο και όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ το sold out ολοκληρώθηκε, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και τους ποδοσφαιριστές του να γνωρίζουν την αποθέωση στο τέλος της αναμέτρησης.

Μάλιστα, το παιχνίδι της Εθνικής κόντρα στην Ιρλανδία ήταν το δεύτερο της Κυριακής με τη μεγαλύτερη προσέλευση κόσμου όσον αφορά όλες τις αναμετρήσεις του Nations League. Η μεγάλη αναμέτρηση της Ελλάδας απέναντι στην Ιρλανδία συγκέντρωσε συνολικά 30.253 φιλάθλους, με το άλλο ματς του ομίλου ανάμεσα στη Φινλανδία και την Αγγλία στο Ελσίνκι να είναι το μοναδικό με περισσότερους φιλάθλους, καθώς σε αυτό το παιχνίδι έδωσαν το «παρών» 32.411 οπαδοί.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα