Το στοίχημα του Γκρίλις με τον Άρνολντ πριν από το γκολ του μπακ της Λίβερπουλ: «Αν το βάλεις σου δίνω 500 λίρες»

Το στοίχημα του Γκρίλις με τον Άρνολντ πριν από το γκολ του μπακ της Λίβερπουλ: «Αν το βάλεις σου δίνω 500 λίρες»

Newsroom
Αγγλία

bet365

Ο Τζακ Γκρίλις αποκάλυψε πως... χρωστάει 500 λίρες στον Τρεντ Αλεξάντερ Άρνολντ, καθώς ο μεσοεπιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι είχε προκαλέσει τον μπακ της Λίβερπουλ και του υποσχέθηκε χρηματικό έπαθλο σε περίπτωση που ευστοχούσε στο φάουλ μέσω του οποίου σκόραρε ο ποδοσφαιριστής των «reds».

Διπλά κερδισμένος βγήκε ο Τρεντ Αλεξάντερ Άρνολντ από το χθεσινό παιχνίδι της Αγγλίας με τη Φινλανδία. Ο δεξιός μπακ της Λίβερπουλ κατάφερε να ξεχωρίσει και μάλιστα σκόραρε απέναντι στους Φινλανδούς με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Ένα γκολ το οποίο θα φέρει και... έξτρα εισόδημα στον Άρνολντ. Σύμφωνα με τον Τζακ Γκρίλις, οι δύο ποδοσφαιριστές της εθνικής Αγγλίας έβαλαν στοίχημα λίγο πριν εκτελέσει ο μπακ της Λίβερπουλ το φάουλ. Όπως αποκάλυψε ο μεσοεπιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι, κατά τη διάρκεια που συζητούσαν πριν από την εκτέλεση, ο Γκρίλις προκάλεσε τον Άρνολντ και του υποσχέθηκε πως εάν ευστοχούσε θα του δώσει 500 λίρες μετά το παιχνίδι.

Ο Άρνολντ τα κατάφερε και έτσι ο Γκρίλις είναι... υποχρεωμένος να τηρήσει την υπόσχεση του και να του δώσει τις 500 λίρες. «Του είπα πως αν το βάλει θα του δώσω 500 λίρες. Έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι οπότε τώρα του χρωστάω 500 λίρες», δήλωσε ο Τζακ Γκρίλις.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα