Ισλανδία - Τουρκία: Πιθανή αναβολή του παιχνιδιού, λόγω πάγου στον αγωνιστικό χώρο

Newsroom
Arda Guler 100

bet365

Στον «αέρα» βρίσκεται η αναμέτρηση ανάμεσα σε Ισλανδία και Τουρκία για το Nations League (14/10, 21:45), καθώς οι χαμηλές θερμοκρασίες έχουν παγώσει τον χλοοτάπητα των γηπεδούχων.

Πολύ κοντά στην αναβολή είναι το σημερινό (14/10) παιχνίδι μεταξύ Ισλανδίας και Τουρκίας για το Nations League, καθώς οι συνθήκες που επικρατούν στο γήπεδο είναι κάθε άλλο παρά ιδανικές.

Τα μέσα ενημέρωσης των γειτόνων μας, αναφέρουν ότι οι θερμοκρασίες είναι εξαιρετικά χαμηλές στην περιοχή και πολλά σημεία του αγωνιστικού χώρου, όπου θα διεξαχθεί το ματς είναι παγωμένα.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να καλύψουν την επιφάνεια του γηπέδου με έναν μουσαμά σε μία ύστατη προσπάθεια αντιμετώπισης της κατάστασης, ωστόσο δεν υπάρχει σύστημα θέρμανσης του χλοοτάπητα και ίσως η μόνη λύση είναι η αναβολή.

Η απόφαση θα ληφθεί μετά από έλεγχο του χώρου από επόπτες της UEFA, με τη σέντρα να είναι προγραμματισμένη για τις 21:45 ώρα Ελλάδος.

 

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα