Ο Ντέκλαν Ράις στηρίζει τον Κάρσλεϊ: «Είναι καταπληκτικός για εμάς»

Ο Ντέκλαν Ράις στηρίζει τον Κάρσλεϊ: «Είναι καταπληκτικός για εμάς»

Άρτεμις Κλεφτάκη
Λι Κάρσλεϊ

bet365

Σε δηλώσεις του, ο Ντέκλαν Ράις ξεκαθάρισε πως στηρίζει τον υπηρεσιακό προπονητή της Αγγλίας, Λι Κάρσλεϊ, ενώ τόνισε ότι οι εικασίες για το μέλλον του στον πάγκο των Τριών Λιονταριών δεν αποσπούν την προσοχή των διεθνών.

Ο Λι Κάρσλεϊ είναι το πρόσωπο των ημερών στη Μεγάλη Βρετανία, καθώς ο υπηρεσιακός προπονητής της εθνικής Αγγλίας δέχεται κριτική για την εικόνα των Τριών Λιονταριών στα πρόσφατα παιχνίδια για το Nations League.

Μετά την ήττα από την Ελλάδα στο «Γουέμπλεϊ», η Αγγλία ανέκαμψε περνώντας δύσκολα από την έδρα της Φινλανδίας το βράδυ της Κυριακής (13/10, 1-3), με την εικόνα της ωστόσο να μην πείθει. Ο ίδιος ο Κάρσλεϊ, σε δηλώσεις του μετά τη λήξη του ματς, παραδέχθηκε πως η Αγγλία χρειάζεται έναν προπονητή παγκόσμιας κλάσης.

Παρ' όλα αυτά, ο Ντέκλαν Ράις, ο οποίος σκόραρε στο Ελσίνκι, στήριξε τον προπονητή του μιλώντας στο BBC Radio 5, υποστηρίζοντας τον τρόπο με τον οποίο έπαιξε η ομάδα υπό τις οδηγίες του.

«Τα όσα ακούγονται για το μέλλον του δεν μας αποσπούν την προσοχή. Ήταν ξεκάθαρος μαζί μας όταν ήρθε τον Σεπτέμβρη ότι θα αναλάμβανε την Αγγλία για τα ματς του Nations League. Νομίζω ότι ήταν απίστευτος», σχολίασε ο μέσος της Άρσεναλ, προσθέτοντας:

«Κοιτάξτε τον Τζακ Γκρίλις, τον αγκάλιασε, του έδωσε αυτοπεποίθηση. Αυτά είναι πράγματα που αγαπούν οι παίκτες και ο Λι έκανε ακριβώς αυτό. Ήταν καταπληκτικός για εμάς. Ό,τι συμβεί, θα συμβεί, αλλά για την ώρα όλοι μας απολαμβάνουμε αυτό το ταξίδι», κατέληξε αναφερόμενος στις θετικές εμφανίσεις του Γκρίλις υπό τον Κάρσλεϊ.

Ο Κάρσλεϊ ανέλαβε την Αγγλία μετά την αποχώρηση του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, με την FA να αναζητάει ακόμη τον μόνιμο διάδοχο του πρώην ομοσπονδιακού τεχνικού. Έχουν ακουστεί διάφορα ονόματα, μεταξύ των οποίων και αυτό του Τόμας Τούχελ, αλλά και του Πεπ Γκουαρδιόλα.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα