Γεωργία - Αλβανία 0-1: Ξανά στο «κόλπο» της κορυφής

Αλβανία - Γεωργία

bet365

Η Αλβανία πέρασε αλώβητη από την Τιφλίδα, επικράτησε 1-0 της Γεωργίας και μπήκε ξανά στο «κόλπο» της πρωτιάς.

Η Αλβανία πέτυχε τη δεύτερη νίκη της στο φετινό Nations League, αφού επικράτησε 1-0 της Γεωργίας εκτός έδρας. Το συγκρότημα του Σιλβίνιο μετά τις διαδοχικές ήττες από Τσεχία και Γεωργία κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς και να πιάσει στην κορυφή τις δυο τελευταίες (η Τσεχία με ματς λιγότερο). Bασικός ο Στρακόσα, είχε σωστές αντιδράσεις όποτε χρειάστηκε. Κακό ματς, ελάχιστες φάσεις μπροστά από τις εστίες, με τις δυο ομάδες να ρίχνουν βάρος στο ανασταλτικό κομμάτι. Η Αλβανία ήταν πιο ουσιαστικά και στο 48ο λεπτό πέτυχε το γκολ της νίκης. Ο Μπαϊράμι μοίρασε στον Τούτσι, ο φορ της Σπάρτα έδωσε στον Ασλάνι, ο οποίος με άψογο τελείωμα διαμόρφωσε το 1-0. Η Γεωργία προσπάθησε να απαντήσει, όμως Μικαουτάτζε και Κβαρατσχέλια δεν μπόρεσαν να βρουν δίχτυα.

Νίκη κορυφής η Σλοβακία

Η Σλοβακία πέρασε νικηφόρα από το Μπακού, επικράτησε 3-1 του Αζερμπαϊτζάν και διατηρήθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας. Παράλληλα, η ομάδα του Σάντος έμεινε στην τελευταία θέση χωρίς βαθμό, μιας και μετρά τέσσερις διαδοχικές ήττες. Η Σλοβακία μπήκε πιο δυνατά στο ματς και στο 15’ από τη σέντρα του Χάνσκο, ο Μαμάντοφ σημείωσε αυτογκόλ. Οι γηπεδούχοι πίεσαν, έχασαν ευκαιρίες, ωστόσο στο 38' βρήκαν δίχτυα με τον Μπαϊράμοφ. Στο 70’, ο Εμρελι αποβλήθηκε δίνοντας έτσι την ευκαιρία στη Σλοβακία να γίνει πιο απειλητική. Έτσι, στο 75’ ο Χαράσλιν με καταπληκτικό σουτ έξω απ την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα πετυχαίνοντας το 2-1 για τους φιλοξενούμενους. Οι Σλοβάκοι πέτυχαν και τρίτο γκολ με τον Ντούρις στο 86ο λεπτό.

 
@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα