ΚΟΠ: Δεξιώθηκε από την Ομοσπονδία του Κοσόβου

Newsroom
koumas
Η Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου του Κοσόβου δεξιώθηκε τον Γιώργο Κούμα και τους υπόλοιπους απεσταλμένους της ΚΟΠ, οι οποίοι βρίσκονται στην Πριστίνα για το παιχνίδι της Εθνικής ομάδας με την αντίστοιχη του Κοσόβου.

Όπως έχουμε αναφέρει από εχθές, ο Γιώργος Κούμας ταξίδεψε μαζί με την Εθνική Ομάδα για το παιχνίδι με το Κόσοβο στην Πριστίνα, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των ομίλων του UEFA Nations League.

Στο πλευρό του ισχυρού άνδρα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου βρέθηκαν οι αντιπρόεδροι, Ευάγγελος Μούσκος και Θεόδωρος Θεοδούλου. Οι δυο πλευρές αντάλλαξαν λάβαρα και έβγαλαν αναμνηστικές φωτογραφίες ενόψει του αποψινού παιχνιδιού.

Αναλυτικά η ενημέρωση από την ΚΟΠ:

«Φωτογραφίες από την επίσημη υποδοχή της αποστολής της ΚΟΠ στην Πρίστινα από την Ομοσπονδία του Κοσόβου ενόψει του αποψινού αγώνα Κοσόβου - Κύπρου για το Nations League. Παρόντες εκ μέρους της ΚΟΠ, πέραν του Προέδρου Γιώργου Κούμα, οι αντιπρόεδροι Ευάγγελος Μούσκος και Θεόδωρος Θεοδούλου».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα