Αγγλία: Συμφωνία με τον Τούχελ για την τεχνική ηγεσία!

Αγγλία: Συμφωνία με τον Τούχελ για την τεχνική ηγεσία!

Νίκος Κικίδης
tuchel-bayerrrn

bet365

Συμφωνία της Αγγλίας με τον Τόμας Τούχελ αποκαλύπτουν οι «Times» προκειμένου ο Γερμανός να αναλάβει τα ηνία της εθνικής ομάδας.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην Αγγλία μετά το έπος της Εθνικής μας στο «Wembley»! Ο βρετανικός Τύπος βομβάρδισε στην κριτική τον Λι Κάρσλεϊ και τους ποδοσφαιριστές του, με τον ομοσπονδιακό τεχνικό των Τριών Λιονταριών πρακτικά να πετάει λευκή πετσέτα και να παραδέχεται πως ένας τέτοιος πάγκος αξίζει έναν προπονητή παγκόσμιας κλάσης!

Η FA από την πλευρά της φαίνεται πως άκουσε τη... συμβουλή του Κάρσλεϊ και έδωσε τα χέρια με τον Τόμας Τούχελ! Σύμφωνα με τους «Times» υπάρχει οριστική συμφωνία μεταξύ των δυο πλευρών και οι σχετικές ανακοινώσεις αναμένονται εντός της εβδομάδας.

Όπως είχαν αποκαλύψει γερμανικά δημοσιεύματα ο Τούχελ διατηρούσε γόνιμες επαφές με τους ιθύνοντες της Αγγλικής Ομοσπονδίας και οι διαπραγματεύσεις ολοκληρώθηκαν τάχιστα ώστε να επιτευχθεί το deal.

Κάπως έτσι ο Γερμανός ετοιμάζεται να επιστρέψει στους πάγκους μετά το διαζύγιο το καλοκαίρι με τη Μπάγερν Μονάχου κι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα κάθεται στον πάγκο της Αγγλίας για τη ρεβάνς απέναντι στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα επί ελληνικού - αυτή τη φορά - εδάφους.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα