Το αμφιλεγόμενο πρωτοσέλιδο της Daily Mail για τον Τούχελ: «Μαύρη ημέρα για την Αγγλία»

Το αμφιλεγόμενο πρωτοσέλιδο της Daily Mail για τον Τούχελ: «Μαύρη ημέρα για την Αγγλία»

Το αμφιλεγόμενο πρωτοσέλιδο της Daily Mail για τον Τούχελ: «Μαύρη ημέρα για την Αγγλία»

bet365

Με ένα πρωτοσέλιδο που έχει ήδη σηκώσει μεγάλη κουβέντα υποδέχτηκε τον Τόμας Τούχελ η αγγλική Daily Mail.

Σε συμφωνία με τον Τόμας Τούχελ φέρεται να έχει φτάσει η ομοσπονδία της Αγγλίας για την τεχνική ηγεσία της εθνικής ομάδας. Σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ από το Νησί, ο Γερμανός τεχνικός έχει ήδη δώσει τα χέρια με την FA και θα αναλάβει τα καθήκοντα του από τον ερχόμενο Γενάρη, κάτι που σημαίνει πως δεν θα βρεθεί στον δρόμο της Εθνικής Ελλάδας τον Νοέμβριο για το Nations League.

Οι Άγγλοι πάντως δεν δείχνουν να έχουν πάρει με καλό μάτι τη συμφωνία με τον Τούχελ. Η Daily Mail έβγαλε ένα αμφιλεγόμενο πρωτοσέλιδο στην εφημερίδα της με τίτλο «Μαύρη ημέρα για την Αγγλία». Μάλιστα το πρωτοσέλιδο αυτό έχει ήδη σηκώσει μεγάλη κουβέντα και παντού σε όλα τα Μέσα γίνεται συζήτηση για το εάν η συμφωνία με τον Τούχελ είναι σωστή.

«Η Αγγλία στοιχηματίζει σε έναν... Γερμανό αλλά ο Τούχελ έχει 18 μήνες για να αποδείξει ότι μπορεί. Ο Σάουθγκεϊτ μπορεί να μην ήταν η προτίμηση όλων ωστόσο έδωσε μια ταυτότητα στην ομάδα και μας έκανε όλους να πιστέψουμε. Τώρα η FA συμφώνησε με τον Τούχελ που διαθέτει ένα αμφισβητούμενο παρελθόν. Είναι αυτή η επιλογή η καλύτερη που είχαμε; Κανείς δεν έμαθε από το παρελθόν με τους Καπέλο και Έρικσον; Αυτή είναι μια μαύρη ημέρα για το αγγλικό ποδόσφαιρο. Είμαστε ο περίγελος του ποδοσφαιρικού κόσμου», αναφέρει μεταξύ άλλων στο κείμενο της η Daily Mail.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα