Εθνική Ισπανίας: «Σύννεφα» στη συνεργασία με Ντε λα Φουέντε, υπάρχει δυσαρέσκεια για τα παράπονά του

Εθνική Ισπανίας: «Σύννεφα» στη συνεργασία με Ντε λα Φουέντε, υπάρχει δυσαρέσκεια για τα παράπονά του

de la fuente 222

bet365

Ισπανικό μέσο κάνει λόγο για «ρήξη» στη σχέση ανάμεσα στην Ισπανική Ομοσπονδία και στον Λουίς Ντε λα Φουέντε, μετά τα πρόσφατα σχόλια του δεύτερου για την αμοιβή που λαμβάνει.

Η ανανέωση του συμβολαίου του Λουίς Ντε λα Φουέντε και η αύξηση της αμοιβής του Ισπανού δεν αποτελεί προτεραιότητα για την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας του, όπως αποκάλυψε η «Cadena SER». Αυτό που έχει σημασία είναι η εκλογή νέου προέδρου από το διοικητικό συμβούλιό της.

Ο νυν ομοσπονδιακός είχε προηγουμένως εκφράσει τη δυσαρέσκειά του σχετικά με το μισθό που λαμβάνει, ο οποίος είναι αντιστρόφως ανάλογος με τις επιτυχίες που έχει σημειώσει η Φούρια Ρόχα υπό τις οδηγίες του. Από την πλευρά της, η Ομοσπονδία θεωρεί ότι το θέμα του μισθού του Ντε λα Φουέντε είναι κάτι το οποίο πρέπει να χεριστεί ο εκάστοτε πρόεδρος συν το ότι δεν υπάρχει επείγουσα ανάγκη βελτίωσης των όρων του συμβολαίου του.

Η αλλαγή στάσης του προπονητή, σύμφωνα με τον Αντόν Μεάνα καθώς και τα τελευταία σχόλια με τα παράπονα που έκανε στην εκπομπή «El Larguero», δεν άρεσαν στην Ομοσπονδία. Ως υπεύθυνους δείχνουν τους νέους εκπροσώπους του 63χρονου, καθώς η... μουρμούρα ξεκίνησε όταν εκείνος τούς προσέλαβε.

Υπάρχει δυσαρέσκεια και από τις δύο πλευρές, επομένως η ανανέωση του συμβολαίου του έχει μπει προσωρινά στον... πάγο, με τις πρόσφατες δηλώσεις να έχουν λειτουργήσει εις βάρος του.

 

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα