Εθνική Ελλάδος: Άνοδος έξι θέσεων στο FIFA Ranking

Εθνική Ελλάδος: Άνοδος έξι θέσεων στο FIFA Ranking

Άνοδος έξι θέσεων στο FIFA Ranking για την Εθνική Ελλάδος

bet365

Η Εθνική Ελλάδος κατόρθωσε να ανέβει έξι θέσεις στο Fifa Ranking μετά την τεράστια νίκη που πήρε κόντρα στην εθνική Αγγλίας και την εξίσου σημαντική κόντρα στην Ιρλανδία.

Ο «άθλος» του Γουέμπλεϊ και η νίκη επί της Ιρλανδίας «εκτόξευσαν» την Εθνική Ελλάδος στο ranking της FIFA, αφού η εθνική ομάδα κατόρθωσε να ανέβει έξι ολόκληρες θέσεις συγκεντρώνοντας συνολικά 18,24 βαθμούς με τα δύο αυτά θετικά αποτελέσματα.

Κάπως έτσι η Ελλάδα προσπέρασε τις Νορβηγία, Τυνησία, Κατάρ, Τσεχία, Βενεζουέλα και Ρουμανία ανέβαινοντας από την 48η στην 42η θέση του πίνακα αυτού και φτάνοντας τους 1.487,42 βαθμούς. Μπροστά της πλέον είναι σε πολύ μικρή απόσταση η 41η Σλοβακία (1.489 βαθμούς) και η 40η Ακτή Ελεφαντοστού (1.493,57 βαθμούς).

Υπενθυμίζουμε πως η Εθνική Ελλάδος δίνει τα δύο τελευταία της παιχνίδια για το φετινό Nations League στα μέσα Δεκεμβρίου αντιμετωπίζοντας αρχικά εντός έδρας την Αγγλία (14/11) κι έπειτα εκτός την Φινλανδία (17/11).

Η θέση της Ελλάδας στο FIFA Ranking:

 

fifa ranking

@Photo credits: INTIME, ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα