Τζολάκης: «Οδηγός μας το δεύτερο ημίχρονο για την πρόκριση»

Τζολάκης: «Οδηγός μας το δεύτερο ημίχρονο για την πρόκριση»

Newsroom
Ο Κωνσταντίνος Τζολάκης με την Εθνική Ελλάδας

bet365

Ο Κωνσταντίνος Τζολάκης μετά την εντός έδρας ήττα από τη Σκωτία τόνισε πως αν η Εθνική στη Γλασκώβη πραγματοποιήσει την εμφάνιση του δευτέρου μέρους τότε μπορεί να φτάσει στην ανατροπή.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κωνσταντίνος Τζολάκης μετά την ήττα της Εθνικής Ελλάδας με 0-1 από τη Σκωτία στο «Γ. Καραϊσκάκης»:

Μπείτε στο κανάλι του Gazzetta στο Viber για να μην χάνετε το κορυφαίο περιεχόμενο.
gazzetta-viber

«Είμαι χαρούμενος για το επίσημο ντεμπούτο μου. Κυριαρχήσαμε στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Δεν έχει τελειώσει τίποτα. Είναι ύψιστη τιμή να φοράς το εθνόσημο, αλλά θα ήθελα να συνδυαστεί με κάποιο θετικό αποτέλεσμα.

Το δεύτερο ημίχρονο πρέπει να είναι ο οδηγός μας για την συνέχεια, υπάρχει πολύ μέλλον σε αυτή την Εθνική. Θέλουμε να κάνουμε αυτά που κάναμε στο δεύτερο ημίχρονο από την αρχή του αγώνα και πιστεύω ότι θα προκριθούμε».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα