Γιοβάνοβιτς για την απώλεια του Σιώπη: «Είναι πιθανό να έχουμε νέα κλήση για ασφάλεια»

Ο Γιοβάνοβιτς

bet365

Ο κόουτς Ιβάν Γιοβάνοβιτς έπειτα από ερώτηση του Gazzetta τόνισε ότι λόγω των καρτών του Σιώπη μπορεί να κληθεί άλλος παίκτης πριν τον αγώνα - ρεβάνς με τη Σκωτία.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στη συνέντευξη Τύπου μετά το 0-1 της Ελλάδας με τη Σκωτία ρωτήθηκε για αρκετά θέματα. Σε ερώτηση του Gazzetta για το τι δεν πήγε καλά, το εάν θα κληθεί άλλος παίκτης λόγω των καρτών του Σιώπη και το πέναλτι των Σκωτσέζων είπε σε ότι αφορά στην πιθανότητα νέας κλήσης:

Μπείτε στο κανάλι του Gazzetta στο Viber για να μην χάνετε το κορυφαίο περιεχόμενο.
gazzetta-viber

«Για τον Σιώπη το πρόβλημα (στο κέντρο) μεγαλώνει και με τον Αλεξανδρόπουλο (λόγω του προβλήματός του). Είναι πιθανό να έχουμε μία κλήση πριν την Κυριακή για πιο μεγάλη ασφάλεια. Έχουμε 3 παίκτες διαθέσιμους γι' αυτές τις θέσεις».

@Photo credits: eurokinissi, ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα